懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

有媽媽去過睇呂桂英醫生產檢嗎?好唔好?

複式洋房

回覆 Siusiufan1020 的帖子

有ar, 我一直都係睇開呂醫生, 佢好細心, 幾好ga
仲有佢部超聲波機好清, 影3D相好靚

複式洋房

回覆 liyuyu2019 的帖子

想問下收費幾多?

別墅

sofiak 發表於 20-6-4 16:58

想問下收費幾多?

$800一次
我有左之後一直睇佢 唔錯

大宅

2020勳章

回覆樓主:

有,係佢到做nifty檢查後一直睇到生。

複式洋房

Siusiufan1020 發表於 20-6-4 10:50
有媽媽去過睇呂桂英醫生產檢嗎?好唔好?

我覺得一般,本身都無野,但一聽我係政府醫院生,個態度就變左,第二次去個陣4d都唔幫我照,好似想趕我走咁

別墅

giiisbb 發表於 20-6-5 05:21
我覺得一般,本身都無野,但一聽我係政府醫院生,個態度就變左,第二次去個陣4d都唔幫我照,好似想趕我走 ...

唔係喎。。我係佢到做完nifty 之後都一直搵佢做檢查,我同佢講係政府醫院生佢都好好喎,好細心

大宅

2020勳章

我覺得一般,本身都無野,但一聽我係政府醫院生,個態度就變左,第二次去個陣4d都唔幫我照,好似想趕我走 ...

一開始都有問係邊生,知係政府生仲問係邊間,唔見變面又見得態度變,每次都會問下次幾時返去做產檢,幾時覆診內分泌科,身體狀況,夾日子覆診,次次都有開4D照bb 個樣。

男爵府

2020勳章

我nifty pro搵佢做,佢知我政府生態度好好喎,隔左幾個月再搵佢產檢,佢都好nice問左我好多野,開4D我睇,慢慢照bb解釋我聽

複式洋房

回覆樓主:

我都係從nifty pro開始一路睇佢,ok喎,次次都好細心,我無喺佢度照結構,再返去產檢時,佢問咗我好多照結構嘅情況,之後又3D又4D好認真幫我睇,啱好嗰日我帶大仔去,佢真係逐一解釋俾我仔聽,我嗰日當照多咗次結構 ,又錄咗影像俾我仔,跟住佢又問我仔想唔想同BB影相,幫我哋影咗合照。

複式洋房

無d咁既事喎... 雖然我最後係搵佢開刀,但開頭我同佢講可能政府果陣佢都好好!
我上年聖誕節腸胃炎佢仲去左醫院睇我!
(2月生左啦,就係呂醫生開刀,手勢好好,好細心!)

大宅

2020勳章

wamywong 發表於 20-6-7 08:22
無d咁既事喎... 雖然我最後係搵佢開刀,但開頭我同佢講可能政府果陣佢都好好!
我上年聖誕節腸胃炎佢仲去 ...

請問呂醫生開刀幾錢?邊間醫院?thx

洋房

wamywong 發表於 20-6-7 08:22
我上年聖誕節腸胃炎佢仲去 ...

好難得竟然一個私家醫生會因為你腸胃炎去醫院探你! 恭喜你, 你找到一個好醫生!

大宅

2020勳章

我都有搵佢做nifty pro,產檢,佢都知我無搵佢開刀/結構,照超聲波都前後幫我照幾次,又俾返好多相我。態度幾好,有講有笑。

我覺得$800一次算係抵架

複式洋房

pidget 發表於 20-6-9 08:56
請問呂醫生開刀幾錢?邊間醫院?thx

我2月喺法國生呀,大約7萬幾

洋房

wamywong 發表於 20-6-13 22:45
我2月喺法國生呀,大約7萬幾

請問你係住幾多人房? 同埋住左幾多日呀?

洋房

如果想搵佢做nifty pro, 大約幾耐前要約定?我period唔準,要等照到閃閃先confirm到個DD... confirm左先book會否太遲?

複式洋房

我都睇佢,都同佢講我會政府醫院生~她又無變面wo, 我係新手媽媽好多野唔識同怕擔心,佢仲有問必答,好nice 呀

別墅

hkkiki618618 發表於 20-6-15 01:17
我都睇佢,都同佢講我會政府醫院生~她又無變面wo, 我係新手媽媽好多野唔識同怕擔心,佢仲有問必答,好nice ...

X2,我今日機緣巧合下更睇左孫醫生, 就感覺一般般,唔知係咪要睇清楚臍帶有無纏頸既關係,都幾粗老 ,又問我想唔想快啲生,可以隨時搵佢。。 其實睇紀錄應該睇得到我一直搵開呂醫生吧!

複式洋房

寶寶綠水 發表於 20-6-15 01:45
X2,我今日機緣巧合下更睇左孫醫生, 就感覺一般般,唔知係咪要睇清楚臍帶有無纏頸既關係,都幾粗老 ,又 ...
你有所不知了, 孫醫生可是卓越的大老闆, 所以他不會唔好意思叫你搵佢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊