自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

pretty0 發表於 20-8-3 11:59
岩岩做做下呀媽 好多野唔識好正常
我女出世朝早都係曬住太陽瞓既
佢又瞓到

係喎!咁唔鍾意人地,但又狂追人ig睇,一邊追一邊鬧,唔鐘意就唔好睇囉,又冇人逼佢睇,心理變態

個bb冇得罪佢掛?就算個媽點唔好都唔好話bb囉!你自己可能而家冇仔女,但將來都會有掛?將心比己啦!做人唔好咁黑心

樓主自從勾鄰居老公之後冇再出現,但另一jm狂追擊kol,回覆的只有這個post,有d奇怪是否同一人?

伯爵府

kaka80 發表於 20-8-3 14:10
好奇怪, 就算吾鍾意亞媽, 都吾好批評人地個bb樣點點點

同意

雖然我都唔贊同kol銷售手法,但都睇唔過眼d人變態地追擊人地同bb

用戶要求終止服務

呢個鋪嘅原意係講蝦乾:

1.未生b 用隻公仔賣pampers尿片廣告話好用
2.大住個肚賣m巾廣告
3.賣高仿cutipol 餐具,但自己就一直用正版

佢私生活同佢BB可以唔需要再講 ,但係上述三點佢完全冇道歉!!!

用戶要求終止服務

我以前有睇佢啲片,講緊係幾年前佢去韓國同日本旅行啲旅行片,個時我覺得幾好睇,佢行小資女路線,然後都keep住follow。

直至到連x啲人開舖鬧佢 我就唔明啲人做咩無端端針對佢,但睇完真係覺得鬧得合理,有乜理由拎隻公仔去着尿片然後話好用? 大肚又賣衛生巾廣告....然後就即刻unfol

男爵府

moon_o_o 發表於 20-8-3 14:11

係喎!咁唔鍾意人地,但又狂追人ig睇,一邊追一邊鬧,唔鐘 ...

唔知係咪同一個人
反正就係心理不平衡
依到好多留言話kol
既大部分都未生小朋友
留言先會咁黑薄

男爵府

lammmm16 發表於 20-8-3 15:13
呢個鋪嘅原意係講蝦乾:

1.未生b 用隻公仔賣pampers尿片廣告話好用

頭2點唔覺得要道歉
柏豪係男人都賣m巾
第3點佢真係做得唔好
但未需要追擊人地
同人地個b

用戶要求終止服務

回覆 pretty0 的帖子

Jm 我見到喺呢個鋪度你都留咗好多次言,全部都係撐佢,其實你係唔係蝦乾朋友呀?
如果你覺得用一個公仔去試尿片都冇問題嘅話 就真係冇嘢好講....

Btw 之前呢度好多JM都有討論口罩 , 如果有人用公仔試口罩 然後話俾你聽好用 唔知你又覺得合唔合理呢?

男爵府

lammmm16 發表於 20-8-3 16:39

Jm 我見到喺呢個鋪度你都留咗好多次言,全部都係撐佢,其實你係唔係蝦乾朋友呀?:hap ...

絕對唔識佢
不過見咁多人講野咁黑薄 我忍唔住留言
你咁舉例我又覺得用公仔係唔合理 present 得唔好
但我唔覺得需要大件事到追擊人

用戶要求終止服務

其實有部份人留言會係偏激啲 但其實諗深一層都係想做消費者嘅唔好比KOL呃 因為唔係個個KOL都係良心推介 但又唔使因為呢啲事而嘈嘅

男爵府

lammmm16 發表於 20-8-3 17:33

其實有部份人留言會係偏激啲 但其實諗深一層都係想做消費者嘅唔好比KOL呃 因為唔係個 ...

我就係覺得pampers m巾都係大牌
個個都會用
只係kol present唔好又或者如果佢唔係alice係其他明星 用同一手法去present 根本未必會有咁多人話
再講 佢地存心積累咁capture左好多kol過往既story 根本就想打擊佢
最後 我係想講 依到係親子論壇
留言者為自己同小朋友積下口德
即使係網上留言 都唔好毁左自己既人格

首頁

尾頁

跳至