美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問大家做一次facial大約幾多錢?

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

高能量醫美treatment $9xx~3xxx, 普通facial $4xx~8xx (Aquapure/ Oxygeneo/ Caresys無針破壁導入/ Peel/ 人手....)

複式洋房

lingchu66 發表於 20-6-5 12:23
我做開幾百到一千都有,保濕facial同做機價錢唔同

明白!有冇D唔使join package 嘅呢!一年做20次,有D多囉!

複式洋房

Elenalan 發表於 20-6-5 12:31
高能量醫美treatment $9xx~3xxx, 普通facial $4xx~8xx (Aquapure/ Oxygeneo/ Caresys無針破壁導入/ Peel/ ...

原來價錢真係可以咁貴架

水晶宮

kaikaiwanwan 發表於 20-6-5 13:06
原來價錢真係可以咁貴架

其實睇下你想做d乜嘢,如普通facial (針清+導入+敷mask), 三幾百都有,想再平d自己買家用機自己做都得 (e.g.友和、淘寶, etc...), 小型美容院用的導入機淘寶一千幾百都有...peel亦可自己去醫美水貨店買產品回家自己做....視乎自己要求。
我自知懶, 又鍾意有Me Time俾自己工餘relax一下,所以會出去做facial, 而高能量醫美treatment 更不能自己做啦。

純分享,冇介紹。

複式洋房

kaikaiwanwan 發表於 20-6-5 11:01
請問大家做一次facial大約幾多錢?

$1xx-2xxx 個幅度好大

別墅

如果做機嘅就千零蚊/次,不過就唔係成日做。平時每個禮拜都會去屋企附近小店做下人手Facial,2-3百蚊。(疫症嗰期就梗係少做咗啦)由細到大做開,所以keep住做廢事轉

禁止訪問

複式洋房

lingchu66 發表於 20-6-8 11:01
單次都有既,冇甘抵,我普通facial join package覺得好平

我知道!但20有D多囉!得果一年期

首頁

尾頁

跳至