醫護健康

跳至

首頁

尾頁

洋房

本人打算在妻子生完第二胎後接受無痛的結紮手術。請問:
1. 有無男士試過,感覺痛嗎?
2.那兒有較可靠安全的地方進行手術?
3. 費用約需多少?

感謝

大宅

1: 12號係家計會做左,拎輸精管出黎個下會唔舒服,最痛可以話係打針個下,我做廚房,做完手術第日就返工,無休過息,頭兩日一哋感覺都無,第三日塊膠布鬆咗,磨擦左半日,所以到收工腫咗,要食消炎藥,第四日開始好轉,如果有假放應該一啲問題都無!
2: 家計會,由見醫生到做手術前後都唔洗2個月,我好彩有期!之後驗精係家計會驗一定平過私家好多,第日有咩要跟進都方便同實惠啲!
3: 家計會收費:第一次見姑娘收30蚊,第二次見醫生收280,見完醫生要落600蚊訂金,第三次做完手術就收2400蚊尾數!

別墅

Jason060188 發表於 20-6-16 19:00
1: 12號係家計會做左,拎輸精管出黎個下會唔舒服,最痛可以話係打針個下,我做廚房,做完手術第日就返工 ...

複式洋房

1: 12號係家計會做左,拎輸精管出黎個下會唔舒服,最痛可以話係打針個下,我做廚房,做完手術第日就返工 ...

冒昧問下:有人話男人紮咗有可能升吾到期其實有冇影響嘅呢?

洋房

好詳細,謝謝師兄回覆(emoji)

禁止訪問

洋房

通渠淋 發表於 20-11-9 19:43
精液主要含有: (精子→精虫 / 精漿液→主要前列線液) 而成,男性結紮後不能排出精子,只能排出精漿。即每 ...

係咪扎咗無咁舒服(emoji)我都想我老公去扎

民房

回覆 Jason060188 的帖子

想問下係唔係一定要另一半同意?

首頁

尾頁

跳至