香港18區媽媽會

跳至
[屯門區] Yan’s Superb

首頁

尾頁

大宅

請問呢間補習社好唔好?謝謝分享

子爵府

2021勳章

回覆 tccct 的帖子

ok 呀, 我囝都補呢間。佢有自己教材, 大量 past paper

大宅

bestwish 發表於 20-6-8 09:44

多謝分享

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

bestwish 發表於 20-6-8 09:44

我未上過呢間,報左佢地個暑期班試下。

民房

我個女係到讀,話就話好多教材都係佢哋自製,拿到回家發現都是學校嘅作業、坊間常用練習,一模一樣copy出黎,仲要印都歪哂。試卷就係叫啲學生拎返去比佢哋影印,是但塗吓答案就比個女做。

個老闆娘表面對住我就好有禮貌,個女話佢成日上堂都黑住面勁大聲係到鬧,又冇耐性,照住份野黎讀,唔識又懶得教,正係識叫佢做。

係咁做做做就識就高分就唔係比錢你教啦,唉!

珍珠宮

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我仔當年小二、小三補過,起初都教得幾好,但慢慢就好hea教。老闆娘成日鬧學生,唔係真心緊張學生的, 唔知而家有冇改善,但係我仔當年補佢嘅時候,佢哋只係緊張,何日東、李金...總之係順德係嘅學校。

我仔初初補嘅時候, 成績好穩定, 一路補佢一路成績每況愈下, 後尾我真係拿拿聲 同佢斬欖

別墅

tccct 發表於 20-6-7 22:16
請問呢間補習社好唔好?謝謝分享

佢地教材由坊間習作copy出黎 你自行考慮自己教還是比人教比較好

大宅

happymama11 發表於 20-11-19 01:29
我仔當年小二、小三補過,起初都教得幾好,但慢慢就好hea教。老闆娘成日鬧學生,唔係真心緊張學生的, 唔知 ...

咁請問你仔仔依家係邊度補習?
Thx(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

珍珠宮

2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

soso_jessica 發表於 20-11-27 18:28
咁請問你仔仔依家係邊度補習?
Thx(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

依家已經升上中學,在柏麗風X補中英數專科班,都補咗4年了~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊