跳至

首頁

尾頁

大宅

catcatwong 發表於 20-7-3 11:36
你好,我都想將小朋友過Melbourne讀書,我都會係陪讀媽媽,小朋友一個6歲,一個10歲。。。有無學校推介?( ...

其實真係好難推介, 因為每個父母的要求不同, 小朋友的個性也不一樣.我爬文都爬咗足足兩年, 哈哈~~ 但雖然如此, 我對學校既印象都係好表面, 始終真實係點都要讀咗先知, 我自己都未讀過, 真係唔敢亂推介.
不過選校的時候我盡量揀華人區, 起居飲食比較安心, 起碼買到餸先

洋房

回覆 silversalt 的帖子

你好!我都在計劃送小朋友到墨爾本升學,可以PM agent資料嗎?唔該晒!

複式洋房

silversalt 發表於 20-6-8 16:52
剛剛申請做陪讀媽媽, 如果順利, 明年6月會帶兩個小朋友過墨爾本讀小學, 請問這裡有沒有陪讀媽媽?希望可以一 ...

hello 可否分享資料? 我小朋友4歲, 我諗住小學俾佢去Melbourne 讀書 佢有citizen, 我就無。。唔知有冇melbourne whatsapp group 可能join? 謝謝你

禁止訪問

禁止訪問

別墅

ShirinBean 發表於 20-6-23 10:03
有意送小朋友到澳洲升學,可以PM agent資料嗎?

Can you share the agent details? Thanks!

大宅

luckyking 發表於 20-7-18 08:58
hello 可否分享資料? 我小朋友4歲, 我諗住小學俾佢去Melbourne 讀書 佢有citizen, 我就無。。唔知有冇mel ...

我都諗住帶大女9y及4y小朋友陪讀,因問題係細女變左見爸爸時間好少。。呢個心理關口都1516中。。想問你地有擔心嗎?thx

別墅

silversalt 發表於 20-6-15 11:17
回覆 fish_2008 的帖子

Hi Fish, 我找的Agent 很有耐性, 講解也很清晰, 我認為可靠安心, 收費也合理! 如有 ...

Hello, 我都想要agent資料,可否pm我?

複式洋房

複式洋房

silversalt 發表於 20-6-15 11:17
回覆 fish_2008 的帖子

Hi Fish, 我找的Agent 很有耐性, 講解也很清晰, 我認為可靠安心, 收費也合理! 如有 ...

Hi, 可否Pm agent 資料,thanks!

首頁

尾頁

跳至