自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

mlcbb 發表於 20-6-8 22:29
要登記政府派一萬先送600, 再要介紹兩個人開戶先多400...

兩個人係拎唔到政府派一萬送600蚊既優惠,所以 ...

問題係就算攞到$11000,無實店,我點攞真錢出嚟?過落我自己其他戶口要收手續費?keep住個戶口有最底月結額?

大宅

回覆 佬一名 的帖子

我開咗,入錢,轉錢走超方便。做咗3個月定期,3.3x %; Saving 又有1%, 有50萬元存款保證。不過網上銀行都唔係好多人接受, 要等一啲時間,大家習慣咗唔用現金至會普及
:-?

子爵府

Rita 發表於 20-6-8 22:08
你會為咗呢1000蚊,去參加佢地虛擬銀行推廣嗎?我唔會

Wonderful news! To thank your overwhelming responses for “I Want 11K Cash Payout”, we would like to bring you more surprises:

Friends referral period extended to 3 July
Take this last chance and refer 2 friends to open account and register for Government’s Cash Payout via ZA Bank App. Upon receiving the HKD 10,000 payout, you’ll also get HKD 600 cash reward, for a total of HKD 1,000 cash reward1!

Register for Government Cash Payout to get HKD 100 2
Don’t worry if you couldn’t refer 2 friends. Register for Government’s Cash Payout via ZA Bank App, we’ll also give you extra HKD 100 2 rewards together with the $10,000 payout

子爵府

Celine524 發表於 20-6-20 23:50
Wonderful news! To thank your overwhelming responses for “I Want 11K Cash Payout”, we would like ...

意思是只有$100,如果未能介紹朋友

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

11B 發表於 20-6-20 22:46
問題係就算攞到$11000,無實店,我點攞真錢出嚟?過落我自己其他戶口要收手續費?keep住個戶口有最底月結 ...

轉去其他戶口囉~
放下自在

珍珠宮

11B 發表於 20-6-20 22:46
問題係就算攞到$11000,無實店,我點攞真錢出嚟?過落我自己其他戶口要收手續費?keep住個戶口有最底月結 ...

實店?我轉走成百萬,都只係手機按兩個制

珍珠宮

用中銀滙豐,虛實都有,FPS想點轉都得,唔會為幾百蚊去開多間銀行囉。

子爵府

winghei815 發表於 20-6-9 21:06
今日開左戶,唔洗10分鐘,幫牙爸同媽開埋就有$400 ,拎埋1皮就有$600。收到$後用轉數快轉走d $
...

我同呀爸開户時佢話要過五天才批

大宅

Celine524 發表於 20-6-21 17:56
我同呀爸開户時佢話要過五天才批

應該正常咖,我朋友都等左3日先批

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔會

公爵府

期待2019

大宅

回覆 winghei815 的帖子

係咪要用轉數快轉到自己名下的其他銀行戶口?唔可以轉到其他人銀行戶口?

大宅

回覆 ynymom 的帖子

轉錢走係咪要轉去自己名下的其他銀行戶口?

侯爵府

ansonbabymami 發表於 20-7-30 15:16
回覆 winghei815 的帖子

係咪要用轉數快轉到自己名下的其他銀行戶口?唔可以轉到其他人銀行戶口? ...

轉數快可轉到比其他人

男爵府

回覆樓主:

我申請完煤氣攞左$300之後就無用,無放錢入去

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

唔會

珍珠宮

珍惜眼前 發表於 20-6-8 22:58
唔會....$10000 多$600 一來唔吸引...二來仲要介紹親朋好友先再多$400,仲要有咁多條款先拎到太麻煩

唔想 ...

啱, 友情唔止$400

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁登記左,有無人攞到?

子爵府

cindy618 發表於 20-7-30 15:47
咁登記左,有無人攞到?

攞完及用完

侯爵府

通常先介紹比自己另一半及父母,已夠2個名額,不用煩到朋友

首頁

尾頁

跳至