網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lyh80115 發表於 20-6-18 22:25
齊齊等收貨。
我幫同事買咗小米掃地機器人;自己買咗咖啡試,35人仔21粒超抵!當然仲有前面提到嘅 ...

睇嚟我要出返張銀聯信用卡喇!

翡翠宮

竇漪房 發表於 20-6-18 23:04
睇嚟我要出返張銀聯信用卡喇!

係呀,我掃地機器人同飯煲2張大單都減咗57 。見中銀有張大灣區icard,虛擬卡,只能網上支付及手機支付,包括雲閃付、Apple pay等,有10倍積分。

男爵府

purplechung 發表於 20-6-10 07:40
上年P牌普通飯煲內膽甩漆,淘左呢個IH覺得唔錯,屋企人多3大1小所以買左3L, 而家仲平354元。
試左用半杯米 ...

想請問呢個可以煮到幾多碗飯呀?我宜家用緊recolte 個飯煲仔,最多煮四碗,有時想煮多啲俾呀仔同我帶飯都唔得
個人簽名親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 09:16
想請問呢個可以煮到幾多碗飯呀?我宜家用緊recolte 個飯煲仔,最多煮四碗,有時想煮多啲俾呀仔同我帶飯都 ...

我2大1小,每人只食一碗,用緊4L煲,煮飯只用得4份1。

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 09:21
我2大1小,每人只食一碗,用緊4L煲,煮飯只用得4份1。

我放唔落4L
個人簽名親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

侯爵府

sweety1 發表於 20-7-17 09:16
想請問呢個可以煮到幾多碗飯呀?我宜家用緊recolte 個飯煲仔,最多煮四碗,有時想煮多啲俾呀仔同我帶飯都 ...

4樓我有post圖有資料, 淘寶網頁寫可以煮9碗飯,屋企通常煮5碗飯,老爺奶奶姑仔過來食都夠,煮多啲應該無問題,因為是工人落米,所以我都唔多清楚 最多可以煮幾多碗飯

男爵府

purplechung 發表於 20-7-17 10:12

4樓我有post圖有資料, 淘寶網頁寫可以煮9碗飯,屋企通 ...

Thx 我諗應該夠用,好過我宜家個recolte

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 10:05
我放唔落4L

3L都夠有凸,有無睇中邊款?我用開電壓力煲。

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 10:41
3L都夠有凸,有無睇中邊款?我用開電壓力煲。

我諗住買樓主呢款咋,電壓力煲係咪即係鵝姐煲果啲?我有個鵝姐煲,不過都只係用黎煲湯同整海南雞飯

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 10:57
我諗住買樓主呢款咋,電壓力煲係咪即係鵝姐煲果啲?我有個鵝姐煲,不過都只係用黎煲湯同整海南雞飯
...

係呀,就係鵝姐煲果啲。

https://u.jd.com/p8LXzM
樓主呢款現時連運費¥352.5。過咗5kg少少,補運費3.5。付款用Mastercard可以再減¥10;有興趣砌到張單¥421,用銀聯付款可以減¥56。

銀聯優惠要先登記張卡,每卡5次到月底。
https://m.unionpayintl.com/online-instant-discount-promotion-2020-oversea/hk/index.html

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 11:12
係呀,就係鵝姐煲果啲。

https://u.jd.com/p8LXzM

直送香港嗎?不過最衰屋企無人收貨

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 11:43
直送香港嗎?不過最衰屋企無人收貨

係呀,直送香港,運費只要¥3.5,7日有壞免費退大陸及全退款。寄屋企唔方便可以用自取點,睇我30樓張圖就係揀咗九龍城龍珠商場自取點。

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 11:46
係呀,直送香港,運費只要¥3.5,7日有壞免費退大陸及全退款。寄屋企唔方便可以用自取點,睇我30樓張圖就 ...

點揀自取點架?我只識用集運(emoji)(emoji)

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 12:00
點揀自取點架?我只識用集運(emoji)(emoji)

京東應該都未用過啦?裝個app注册咗先。

喺以下港澳會場攞新人禮包及399減30券;另外有新人指南,初步了解下點落單,有乜嘢付款方式等。
https://3.cn/13-q35oq?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 12:05
京東應該都未用過啦?裝個app注册咗先。

喺以下港澳會場攞新人禮包及399減30券;另外有新人指南,初步了 ...

睇到了,不過原來東區無自提點

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 12:07
睇到了,不過原來東區無自提點

有西灣河、鰂魚涌、北角

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 12:14
有西灣河、鰂魚涌、北角

無既

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 12:32
無既

結算時喺「配送」選項就有

男爵府

lyh80115 發表於 20-7-17 12:40
結算時喺「配送」選項就有

搵到了 thx 我最後係港寶買左(emoji) 送去集運

翡翠宮

sweety1 發表於 20-7-17 12:56
搵到了 thx 我最後係港寶買左(emoji) 送去集運

用集運……萬一有壞無得退喎。

首頁

尾頁

跳至