親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想問近排有冇人去過住?
Ok嗎?
我見套票好平喎

子爵府

man.hin 發表於 20-6-12 10:41
想問近排有冇人去過住?
Ok嗎?
我見套票好平喎

好差!與相片不乎,但堅稱是同一款海景房喎!如果真要訂一定要訂左手面大的那座,而右手面的小別墅佢反而是叫新翼 。我在agoda book 两床同一床是同價的,雖然比兩床我,但在另一座好似渡假屋咁勁舊又汚穢,而另一朋友booking.com 訂亦是註明2床但去到就話唔係一定比到你的,所以比了一大床但是新裝修的左手邊那座,大家都一肚氣,服務態度極差。

去到時正有客人同職員嘈緊(不知咩事),職員仍是勁無禮不停反駁叫客人去投诉佢,佢唔怕的,最後要另一職员勸該職員先離開唔好再嘈

明明是對街景,但佢話已經係海景房

子爵府

fghjkl 發表於 20-6-12 23:14

好差!與相片不乎,但堅稱是同一款海景房喎!如果真要訂一定 ...

謝謝分享!
實在太差了,不值得去

大宅

吓?我年年都同小朋友去,唔係咁差咋喎! 你張相係咪舊架,宜家已經冇呢3支沖涼嘢,浴缸同企身浴室房我都住過, 海景房的話個景幾nice同感覺好新淨,so far係舒服!

子爵府

honeybiubiu 發表於 20-6-13 20:58
吓?我年年都同小朋友去,唔係咁差咋喎! 你張相係咪舊架,宜家已經冇呢3支沖涼嘢,浴缸同企身浴室房我都住過 ...

上年11月,是右面的座数,如果係平日收幾百元,我冇咁大反感,但當時我要$1200一晚,而朋友住另一邊亦是同價,問題是唔同房唔同價無問題,但價錢差不多都收`海景房'喎,同張相簡直2個世界

男爵府

fghjkl 發表於 20-6-13 21:09

上年11月,是右面的座数,如果係平日收幾百元,我冇咁大反感 ...
呢間咁既殘舊渡假屋都收$1200一晚,去住一晚萬豪連豐富buffet 早餐都唔洗呢個價,真係揾笨!

珍珠宮

c27cheun 發表於 20-6-13 23:55
呢間咁既殘舊渡假屋都收$1200一晚,去住一晚萬豪連豐富buffet 早餐都唔洗呢個價,真係揾笨!

我上個月尾住海洋公園萬豪,係$1346包早晚餐

大宅

回覆 fghjkl 的帖子

我分享下上次住果間房的相你睇

別墅

man.hin 發表於 20-6-12 10:41
想問近排有冇人去過住?
Ok嗎?
我見套票好平喎
見到長洲華威

https://www.baby-kingdom.com/%E8%82%B2%E5%85%92%E6%88%90%E9%95%B7/%E8%A6%AA%E5%AD%90%E9%81%8A%E6%A8%82/%E3%80%90%E9%95%B7%E6%B4%B2%E5%85%A9%E6%97%A5%E4%B8%80%E5%A4%9C%E9%81%8A%E3%80%91%E6%B5%B7%E9%AE%AE%E4%BD%8F%E5%AE%BF%E5%A5%97%E9%A4%90%E5%84%AA%E6%83%A0%EF%BC%8185%E6%8A%98%E5%98%86%E7%9B%A1%E6%B5%B7%E6%99%AF%E6%97%A9%E9%A4%90-308408?utm_campaign=Lv2_Forum_Highlights

ChiChi2744    發表於 20-11-2 13:08

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 man.hin 的帖子

我上星期先去完。我入住最平果隻標準房,上官網book, 房價$630,佢有個優惠如果綠色住宿再減$100,
就係唔用佢d毛巾/牙膏牙刷/拖鞋,我不嬲唔用所以揀左呢個住宿package。上官網訂時係remark注明綠色住宿就得,但如果你揀呢個你記得帶齊用品。
有心理準備間房幾舊,入到房仲有一陣廁所味好耐先散,
冷氣充足,check in勁耐(因為好多人幫襯),裡面好多野岩小朋友玩,
泳池/單車/仲有兩部月光寶盒打,開10:00至2200行過都有細路打緊,
提一提游泳池逢星期二星期四因清潔唔開,想游水要注意。
個早餐十分之難食,不過唔洗錢就算啦
順便一提,我所講價錢你係要上銀礦灣酒店個官網訂先有,
其他第三方訂房都無咁嘅優惠(我問左職員),
仲有,佢官網果個6字頭電話,虛構架, 永遠無人聽~
總結黎講,幾百蚊一晚係可以接受。

子爵府

veronicahung102 發表於 20-6-14 16:27

我上星期先去完。我入住最平果隻標準房,上官網book, 房價$630,佢有個優惠如果綠色 ...

謝謝分享!

子爵府

.xlsx 發表於 20-6-14 15:33
見到長洲華威

Thanks (emoji)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

veronicahung102 發表於 20-6-14 16:27

我上星期先去完。我入住最平果隻標準房,上官網book, 房價$630,佢有個優惠如果綠色 ...

謝謝,今天還有望過呢間

男爵府

2024年龍年勳章

唔洗客氣~

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 stagea 的帖子

如果以房價5百幾蚊,無咩要求嘅話算係抵住,因為酒店真係多設施岩小朋友,但係就唔好要求佢有咩星級服務同埋野食係難食嘅~

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

veronicahung102 發表於 20-6-15 08:37

如果以房價5百幾蚊,無咩要求嘅話算係抵住,因為酒店真係多設施岩小朋友,但係就唔好 ...

子爵府

veronicahung102 發表於 20-6-15 08:37

如果以房價5百幾蚊,無咩要求嘅話算係抵住,因為酒店真係多設施岩小朋友,但係就唔好 ...

知道
謝謝你

男爵府

如果早餐真係咁難食,而其他野又唔見得好好,咁就算2百幾蚊我都唔去住啦!

男爵府

2024年龍年勳章

c27cheun 發表於 20-6-15 10:11
如果早餐真係咁難食,而其他野又唔見得好好,咁就算2百幾蚊我都唔去住啦!
所以我其實好多年無去梅窩,多數去長洲(9成住bnb),
今次都係屋企人話想去住銀礦灣,第一次試住,
講真,我自已應該無第二次,同屋企人就例外,因為d細路鐘意

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至