潮流時尚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

jenniferK 發表於 20-6-14 12:01
呢個實物靚過相好多,two tone系列裡最靚的。跟twilly唔好睇,搵到紅,黑或紅拼黑馬仔真係靚到絕。two ton ...

係??如實物係靚就好呀

佢好似係桃紅拼深藍,要揾到exactly依個拼色嘅rodeo 都要花啲運氣呀

以前有JM post過一個利園shop見到嘅拼色p實物圖好似係依隻色,兩邊個色tone contrast幾大,而我平時衣著比較plain多著白/灰/藍色衫,所以一直無諗過買two tone p呀

今次為咗我c6嘅努力,係咪要努力突破下呢

複式洋房

cheerbearbear 發表於 20-6-14 12:10
隻色幾好,吾易衝袋。吾系成日有,退之前,諗清楚。好少見E隻color

的確係唔易衝袋呀!而且又係少見嘅seasonal special!

依個都係另一個希望說服自己嘅理由嚟嘅

所以JM你講得啱,退前我真係要諗清楚

大宅

ctarel 發表於 20-6-14 11:37
我只有官網相未有實物相,因我未收到貨呀!

C6話俾surprise我叫我喺電腦睇啲嘢,一見到個顏色我感覺真係 ...

呢個我曾經係小紅書見人share過,好靚呀,又特別,襯條twilly 好好睇

複式洋房

onon0308 發表於 20-6-14 12:35
同一個account睇番tracking就知買左咩

咁即係confirm 係買左哩個2 tone p仔

係呀我睇咗tracking 係confirm買咗呢個two tone p22呀!

我會睇到實物先!!希望實物隻色靚啲自己又接受到!我都好唔想花record呀!

如配到依隻拼色嘅rodeo 當然最好!只可惜我無去過香港H舖買嘢所以冇相熟SA,應該可遇不可求了

子爵府

ctarel 發表於 20-6-14 12:45
的確係唔易衝袋呀!而且又係少見嘅seasonal special!

依個都係另一個希望說服自己嘅理由嚟嘅

仲有老公送先至系重點。好難得,佢仲要成日昅住個綱。

複式洋房

chunwong1991 發表於 20-6-14 12:53
呢個我曾經係小紅書見人share過,好靚呀,又特別,襯條twilly 好好睇

係?等我都揾下先!

依隻two tone色應真係要揾嘢襯先得,淨袋無咁好睇....

男爵府

ctarel 發表於 20-6-14 12:55
係呀我睇咗tracking 係confirm買咗呢個two tone p22呀!

我會睇到實物先!!希望實物隻色靚啲自己又接受 ...

係呀,唔好浪費c6一番心意難得又係online shop到買到p仔

不過馬仔,係香港唔係咁易買到啱心水色,仲要pm size,都要睇緣份

如果係同款拼色應該好難,因為都係過左季既顏色!

不過咁樣襯都幾好丫

wcpcelia    發表於 20-6-15 15:39

子爵府

ctarel 發表於 20-6-14 12:40
係??如實物係靚就好呀

佢好似係桃紅拼深藍,要揾到exactly依個拼色嘅rodeo 都要花啲運氣呀:tooc ...

我系你就吾換。老公一番心意。好難得。我果個一定吾會。你好幸福呀

複式洋房

cheerbearbear 發表於 20-6-14 12:58
仲有老公送先至系重點。好難得,佢仲要成日昅住個綱始。

係!依個真係另一個重點!

成日mon住H網仲要搶到真係要好花心機好難得

子爵府

ctarel 發表於 20-6-14 13:03

係!依個真係另一個重點!

下次吾買比你。

複式洋房

onon0308 發表於 20-6-14 13:02
係呀,唔好浪費c6一番心意難得又係online shop到買到p仔

不過馬仔,係香港唔係咁易買 ...

的確係double難得嘅事嚟嘅

JM你share依張相襯得好靚呀

如配到差唔多咁嘅twilly已好好啦!Rodeo我唔奢望啦!

複式洋房

cheerbearbear 發表於 20-6-14 13:03
我系你就吾換。老公一番心意。好難得。我果個一定吾會。你好幸福呀
...

JM多謝你

其實C6平時都激我唔少不過今次真係非常難得!

複式洋房

cheerbearbear 發表於 20-6-14 13:04
下次吾買比你。

唔好呀

男爵府

ctarel 發表於 20-6-14 13:09
的確係double難得嘅事嚟嘅

JM你share依張相襯得好靚呀

哩條Twilly好靚呀,所以我都有條

JM拎左袋去shop配下,都係大家share一下資訊,條twilly係今年情人節款,落shop應該仲有機會搵到

伯爵府

呢隻拼色係我見過比較好睇,仲要金扣
用twilly 綁蝴蝶都唔錯呀

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

ctarel 發表於 20-6-14 12:40
係??如實物係靚就好呀

佢好似係桃紅拼深藍,要揾到exactly依個拼色嘅rodeo 都要花啲運氣呀:tooc ...

只要著d簡潔的打扮 白T加牛仔褲已經型到爆。或者全黑有d線條型格直身裙已經好好睇。

jm好幸福。

如果c6買袋比我的話,我點都買衫襯返果袋。
work hard PLAY hard

複式洋房

回覆 onon0308 的帖子

依條twilly真係好靚呀!!咁真係可能有機會配到依條twilly啊!

THX JM 你share既資訊啊您令我對個顏色有返希望了

子爵府

金扣少有⋯⋯

複式洋房

回覆 tarejackie 的帖子

太好啦有JM見過覺得好睇的確咁綁twilly ribbon又真係唔錯

係呀依個係金扣!所以都難得呢

複式洋房

回覆 jenniferK 的帖子

我平時著衫都比較causal簡單,多數偏淺色系,黑色就比較少著!

聽JM你咁講應都無問題既!只係我自己無用過咁sharp既袋

不過你講得岩,可以買衫去襯袋

上嚟問JM你哋意見實在太好啦你哋令我換貨既意慾大大減低咗

首頁
12345...9

尾頁

跳至