夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

無咩問題,我唔介意,男人本性就是咸濕,就算一本正經都是裝出來,我寧願佢喺我面前做返真實嘅自己
身材好嘅,我自己都會望多兩眼啦,何況男人

公爵府

秋天與楓葉 發表於 20-6-15 14:56
接受
男人鍾意睇大胸靚女好正常

X2,10個男人9個like有胸。比我係男人,我都揀有身材,不要飛機場。樓主老公只係一般男人表現

子爵府

牛年勳章

gunpowder 發表於 20-6-16 01:49
多謝你咁明白我呀
我岩岩忍唔住同佢講左
佢好輕描淡寫咁講話個a/c係以前開落

咁就由得佢啦,睇佢嘅反應就知道如果再講落去大家就會嘈交。反正又唔係啲乜嘢大不了嘅事,佢30頭有呢啲幻想真係好正常,佢開得第二個account就證明佢唔想其他人知道, 既然而家俾你知道咗佢應該都幾冇癮。

我相信好多人都有自己唔想俾人知嘅秘密,係個人私隱同空間。知道你心裏面唔舒服,咁你就當呢啲野真係男人好多都係咁,爭在身邊個女人知唔知

我身邊嗰個成日有朋友同佢開心share AV⋯⋯所唔同嘅係我同佢已經有返咁上下年紀

大宅

gunpowder 發表於 20-6-15 13:27
呢兩日發現c6原來有另一個ig a/c專follow d性感女仔,全部都好大胸,著得好暴露
仲要有d係已經做左媽媽既過 ...

其實無一個女人鐘意自己男友/老公係咁睇其他女人(係街又好/網上又好),係我地女人迫於無奈要去接受咁解....因為男人都係咁....

我自己我會介意對方係ig睇性感女既,如心有疑問就問佢啦,唔好收係心,我都認同樓上所講,個問題係好耐無行埋喎.......

複式洋房

回覆樓主:

睇都唔得?男人唔睇女人?唔通睇男人你至覺得ok?

睇下無壞,但要好睇乎睇時嘅心態,會唔會睇到咸濕阿伯金魚佬咁呢?同埋有遺道德同傷天害理犯法嘅就唔應該睇。

心同此理,你睇唔睇衫?睇唔睇手袋?睇親你都想買?

睇女就算睇AV 都係正常,性係人性嚟,你自己唔睇就唔好去將性妖魔化。咸魚青菜各有所好啫。

你唔開飯俾過老公食,又唔俾佢出去食,搞到自己serve 自己偷偷煮飯自己食,依家連睇飲食雜誌都會俾人講,講到話我都唔知點解你咁鍾意食嘢,成日肚餓?!

侯爵府

fixfi 發表於 20-6-15 14:29
老公ig全部都係好大波嗰啲
但基本上大部份男人都係咁
只係睇下咪由佢

有啲唔喺睇下甘簡單
有好多香港本地ptgf嘅援交學生妹
利用ig和telegram搵工

我前任就喺最初玩下ig
之後玩17app
最後中午約埋出去

我起咗條女底細,大學生妹搵老細,telegram俾恩客起底有食評&粿照。

各jm自己睇路喇。。。。。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

gunpowder 發表於 20-6-15 13:27
呢兩日發現c6原來有另一個ig a/c專follow d性感女仔,全部都好大胸,著得好暴露
仲要有d係已經做左媽媽既過 ...

我接受唔到囉
可能我思想保守~

你C6知唔知你發現咗follow D性感女郎呀?

男爵府

ew777 發表於 20-6-16 07:07
無咩問題,我唔介意,男人本性就是咸濕,就算一本正經都是裝出來,我寧願佢喺我面前做返真實嘅自己
身材好 ...

問題就係當我唔只一次叫佢望靚女
佢就扮正經咁話唔望
佢一直以黎都冇表現真實既自己
已經識左9年,結埋婚,仔女都有
先發現佢原來咁陌生

男爵府

carcar0909 發表於 20-6-16 11:23

咁就由得佢啦,睇佢嘅反應就知道如果再講落去大家就會嘈 ...

我尋晚同佢傾完後,佢del晒follow既女仔
我叫佢唔需要del,其實我都明白佢需要空間
只係自己難接受,要時間去消化
有時事實係殘酷,今次經驗話我知
有d野真係唔知好過知

男爵府

ryanthebest 發表於 20-6-16 18:21
睇都唔得?男人唔睇女人?唔通睇男人你至覺得ok?

睇下無壞,但要好睇乎睇時嘅心態,會唔會睇到咸濕阿伯金 ...

希望你有睇我其他comments
我有比佢「食飯」,甚至送上門都唔食
手袋同衫唔可以比較,因為呢d唔係性感野
唔會令我對佢地有性慾或性幻想

不過你講得岩,我係想知道佢睇時既心態
佢尋日話係因為同男同事有話題先follow
我唔清楚男人之間相處係咪真係咁

珍珠宮

gunpowder 發表於 20-6-17 00:24
佢就扮正經咁話唔望

可唔可以諗成老公顧及你感受,所以唔喺你面前望靚女呢?
我老公都係咁,平時份人木木獨獨、唔多覺佢望靚女
問佢有無特別鍾意邊個av女優,佢直情話自己唔睇av
佢咁嘅大話都講得出,我先唔會信佢

男人有時怕煩、怕你唔開心而拒絕承認,無傷大雅,唔需要諗得咁複雜同負面
男人睇大胸靚女,就好似女人鍾意睇靚衫、手袋咁平常
淨係睇吓都過癮,男人個腦就係咁
睇到老公follow邊類型靚女,會知佢喜好
試吓向呢個方向打扮、俾個驚喜佢,大家都開心

珍珠宮

alicego62 發表於 20-6-16 07:47
X2,10個男人9個like有胸。比我係男人,我都揀有身材,不要飛機場。樓主老公只係一般男人表現
...

好老實我係女人都會睇吓女優相,男人follow性感靚女真係正常到極

男爵府

jameytsang 發表於 20-6-16 23:58
我接受唔到囉
可能我思想保守~

知道,我地尋晚傾左

男爵府

秋天與楓葉 發表於 20-6-17 00:39
可唔可以諗成老公顧及你感受,所以唔喺你面前望靚女呢?
我老公都係咁,平時份人木木獨獨、唔多覺佢望靚女 ...

佢follow d女優全部都谷胸谷到上心口
有d衫同pose都幾性感,甚至意淫
但當我自己著衫低胸d都比佢話
我都承認自己可能諗得太負面既
盡量抽離緊

珍珠宮

gunpowder 發表於 20-6-17 00:52

AV都係咁睇
介意呢啲嚟做咩呢~~~

男人係咁㗎,佢哋知男人諗咩,所以先唔想自己老婆俾其他男人望

閂埋房門先性感,俾個驚喜老公呀

大宅

或者唔好諗得件事咁嚴重,其實個個男人都咸濕,睇都無咩出奇,我係女人都會,我唔相信有乖嘅男人,就算有,都係扮出嚟

大宅

gunpowder 發表於 20-6-17 00:24
佢就扮正經咁話唔望

佢要扮,你都無辦法,心知咪算囉

複式洋房

如果10個follow入面1個半個我可以接受 睇下姐
但係成個戶口大部分都要黎睇女就接受唔到

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁佢都緊張你呀, 唯有信佢

珍珠宮

回覆樓主:

如睇下係咩類型,如果睇下大胸、靚女,都仲覺得ok,如果睇援交或者裙底,一定介意!

首頁

尾頁

跳至