自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我唔識欣賞或者啲肥人好鍾意?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

marcus_hclee 發表於 20-6-19 08:30
睇過下,佢直頭係鏡頭前sell自家款內衣,又話自己幾咁澎湃⋯
泳衣果d都試過
我都嚇一嚇

我認同佢澎湃

侯爵府

回覆樓主:

近日FB都彈咗呢個女人出黎,我只可以講我好佩服佢嘅自信囉!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

FennieMan 發表於 20-6-19 08:44
我有個頗肥嘅舊同事,之前買佢嘅衫,ok架,起碼唔再係大大件,黑炆炆,個人有返自信。
佢初初賣嘅衫正常好 ...

其實我又唔覺佢太差,肥得黎有自信都幾好吖,肥人買衫真係好難。不過我好怕佢地fb賣衫,賣埋肉,連underwear都著埋俾你睇。呢個係我接受唔到......

利申:睇過佢既賣衫短片,但從冇幫襯過。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

畀面勳章

觀音娘娘 發表於 20-6-19 08:36
總之就七彩蝦條啦 有時仲襯到九唔搭八話啲衫好顯瘦勁顯瘦 真係好搞笑

我fb會彈好多肥人衫出嚟,佢雖然誇張咗 D, 但佢 D衫真係著得感覺精神D同有活力

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

肥冇罪,有自信冇錯,只係有d衫唔襯佢,唔駛踩到咁盡。

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

曾經睇過,唔自信點賣嘢

男爵府

199707100304 發表於 20-6-19 09:17
其實我又唔覺佢太差,肥得黎有自信都幾好吖,肥人買衫真係好難。不過我好怕佢地fb賣衫,賣埋肉,連underwe ...

咪係囉!吾通人哋賣性感情趣內衣又要著埋上身咩!!!佢每次強調自己 43Icup
大到大包米吾等同性感同靚!
佢成日自己讚自己先攞命

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

高娛樂性啩....

公爵府

回覆樓主:

冇睇佢,不過有睇過其他彈出黎類似咁嘅片。我就覺得冇乜嘢,其實佢哋呢D超級大碼model/老闆都幾幫到肥人,百貨撘百客,總有肥人捧場客。

公爵府

回覆樓主:

冇睇佢,不過有睇過其他彈出黎類似咁嘅片。我就覺得冇乜嘢,其實佢哋呢D超級大碼model/老闆都幾幫到肥人,百貨撘百客,總有肥人捧場客。無謂笑人。

伯爵府

肥唔係罪,但可唔可以唔好當眾換衫,佢唔介意但有冇問過觀眾介唔介意

男爵府

raicherry 發表於 20-6-19 09:33
肥唔係罪,但可唔可以唔好當眾換衫,佢唔介意但有冇問過觀眾介唔介意 ...

呢個係重点!!

kckammy    發表於 20-6-19 09:51

子爵府

回覆樓主:

自暴其短

琥珀宮

觀音娘娘 發表於 20-6-19 08:10
如果你哋和另一半去買衫,個女人咁會点?她是露體狂?成日強調自己豐滿巨胸又企在鏡頭前大特寫巨乳~一影相 ...

佢有市場嘅,起碼樓主特登開帖講佢,佢成功咗嘞,肯為五斗米露肉,算佢本事。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

wtcys 發表於 20-6-19 09:37
自暴其短

如果佢識著衫其實吾需要自暴其短!可惜佢 style係反面教材!將不適合的 cutting著晒上身
其實如選得啱合適的佢係可以著得顯瘦好睇!

侯爵府

觀音娘娘 發表於 20-6-19 08:10
如果你哋和另一半去買衫,個女人咁會点?她是露體狂?成日強調自己豐滿巨胸又企在鏡頭前大特寫巨乳~一影相 ...
WHERE ?? 香港甘激???

kckammy

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

觀音娘娘 發表於 20-6-19 08:24
五十歲人但D人個個讚佢似廿幾三十佢以為真??成日扮 cute 越來越自信!只接受讚美不接受人批評~執相又拉 ...
睇左樓上回覆正想講,朋友初時就係睇佢live同相,望落覺得d衫瘦身,但收到貨後著上身係另一回事,隨後亦有到過佢實體店諗住試上身會好d,但佢幾hard sell吓,再加一大班係現場做媒嘅,令朋友感覺好唔舒服,之後都已經冇再帮襯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

SandyKL 發表於 20-6-19 09:38
佢有市場嘅,起碼樓主特登開帖講佢,佢成功咗嘞,肯為五斗米露肉,算佢本事。
...
佢叻架,好識就鏡頭位,d衫著上身佢會就位企,側身咁,再加埋塑形內衣,睇落瘦

但個客收貨著上身,就另一回事

首頁
12345...8

尾頁

跳至