婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

Kathysw202090 發表於 20-6-20 12:46
就到上年我終於有bb, 吾知系咪因為吾系男仔 我6299好冷淡 由我通知佢地有左到我生果刻 一句說話都冇問候過 ...

如果係我會覺得好爽,我可以過番自己既生活,過時過節唔洗見仲好,佢有細新抱,唔洗理我地,夢寐以求

珍珠宮

Kathysw202090 發表於 20-6-20 12:46
就到上年我終於有bb, 吾知系咪因為吾系男仔 我6299好冷淡 由我通知佢地有左到我生果刻 一句說話都冇問候過 ...
我成日都同自已講,仔女是自已的,自已同老公愛自已個仔女就夠,有多啲其他人錫當然最好不過,唔會嫌多,但無呢,對小朋友來說,有父母自已的愛已經十分足夠。唔需要期望佢地錫自已個仔女。而且你仔女都有婆婆公公錫,都好好吖。

只於細佬個老婆,就更加唔洗理佢,你越介懷,別人越覺得佢自已越好,你應該比佢開心,女有咩唔好? 唔需要佢一家認同你個女好,你自已你老公覺得有女好開心就夠。女會感受到,佢會知道你地愛佢㗎!

男孫分身家? 自已揾返黎既先值得驕傲啦!還是男家幾億身家分俾佢?

子爵府

駛咩為d冇謂人唔開心 ,多餘

別墅

搞大你個肚係你老公 無責任一定錫你個B
人地6299 錫邊個係佢私事

珍珠宮

ps1314 發表於 20-6-20 17:52
如果唔係你老爺奶奶有過億嘅身家
其實你的生活是九成新抱期望的美满生活。
...

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

同樣都是孫(我生的),我99都會偏心大孫。
所以是人之常情。
唔駛唔開心嘅
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

民房

Kathysw202090 發表於 20-6-21 06:24
換個角度諗你又講得岩既

我直情羨慕你啦,當6299對你湊bb有無限意見時,又或者佢地過份溺愛bb,你就會好渴望佢地收聲同消失。

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至