自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

kcpak 發表於 20-6-22 14:37
你好似有少少病態!你個女第二時比老公打到入醫院,你會唔會叫呀女算啦!打多幾次就慣⋯唔好意思!可能語 ...

長期被虐打既婦女會開始有尼種傾向

大宅

兜巴星...真係好難同佢過,,,,,
呢家係張床都休息~~好舒服

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

天佑我們 發表於 20-6-22 14:43
長期被虐打既婦女會開始有尼種傾向
好唔想咁講, 但有D人咁心比人打。

大宅

回覆 lily-of-valley 的帖子

真係有人咁犯賤,,,諗極都唔明
勸佢...都可能話反你轉頭
呢家係張床都休息~~好舒服

大宅

你比佢打到入廠都仲同佢生b?
當場報警啦

珍珠宮

畀面勳章

yelling3 發表於 20-6-22 14:31
坦白講,佢錫個女,唔會打佢,只會打我啫,佢媽媽打嚟不斷希望我返去,為咗小朋友有完整嘅家
我而家好混亂 ...

咁你快D去芷若園問清楚
佢地有足夠既經驗可以幫到你
先唔好比佢99氹到
好明白你心情想大家好黎好去
但你要記住好多今日佢打得你都有機會打你個女
同埋你個女睇到佢老豆咁打個阿媽法都會對佢心理層面好大影響,係錫個女就好應該一早雙方尋求正確協助
希望你可以以後有好日子過祝福你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

魔法少女 發表於 20-6-22 14:46
回覆 lily-of-valley 的帖子

真係有人咁犯賤,,,諗極都唔明
係, 唔明。

珍珠宮

回覆樓主:

打得一次,就有第二、三次。

你當初唔應該啞忍。

翡翠宮

坦白講,佢錫個女,唔會打佢,只會打我啫,佢媽媽打嚟不斷希望我返去,為咗小朋友有完整嘅家
我而家好混亂 ...

佢當初夠錫你啦?唔係你點會嫁佢呢? 你唔離開只不過將你同個女置身係危險中。

你冷靜啲,經你奶奶同佢講大家和平分手,你可以唔報警但係婚係一定要離。 佢到呢一刻仲恐嚇你,其實佢冇乜歉意亦對你唔內疚,好自為知。

祝好運。

珍珠宮

畀面勳章

lily-of-valley 發表於 20-6-22 14:45
好唔想咁講, 但有D人咁心比人打。

唉,佢地有好多長期被虐打既
心理層面已受傷,會做成某情度上扭曲

子爵府

回覆樓主:

bb吾駛勁打,剩係勁搖佢幾下都死得㗎喇。你老公咁款,拎埋阿囡出氣係遲早既事,你已成人母,好好保護個囡啦。

象牙宮

天佑我們 發表於 20-6-22 14:50
唉,佢地有好多長期被虐打既
心理層面已受傷,會做成某情度上扭曲 ...
咁忍法, 只有越打越多。 無得改架, 睇劉永就知。 有D女人仲話用愛可感動佢, 假架。

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我而家好混亂 ...

你老公做警察?

珍珠宮

畀面勳章

lily-of-valley 發表於 20-6-22 14:55
咁忍法, 只有越打越多。 無得改架, 睇劉永就知。 有D女人仲話用愛可感動佢, 假架。
...

唉,見親尼D個心都好唔舒服
學你話頭真係只會越打越多
唔尋求專業協助真係遲早好易出事

象牙宮

天佑我們 發表於 20-6-22 15:04
鞋, 咁比佢打, 不如學空手道工夫打番佢。

男爵府

你仲唔醒呀? 到無左個女先後悔呀?

你咁大個人都會打你, 個女咁細個, 你走左去, 仲唔搵你個女出氣?!

你依家唔報警, 到離婚時真係分分鐘會判比佢.

不過睇你回覆都知同你講都side氣, 記住從今日起你個女有咩事(無論心理或生理), 都係因為你愚蠢同懦弱既行為, 因為你保護唔到佢, 你唔配做佢呀媽.

佢呀爸恐怖, 你更甚.

無知真係可怕.

珍珠宮

畀面勳章

lily-of-valley 發表於 20-6-22 15:06
鞋, 咁比佢打, 不如學空手道工夫打番佢。

其實學返一技傍身係好D
但到時驚又被打得仲甘
因為有還手個男人可能仲癲
始終女人D力唔夠男人黎
希望樓主可以堅強D選擇離開
起碼佢有外家靠

我之前有同事佢無外家靠
又係有家暴個人都屈到有病

侯爵府

樓主
睇返你d post
佢都應該打左你好多年
你竟然仲會幫呢d人生仔..
而家你有個女
唔該你好好保護返自己個女
呢個男人擺明係有精神病
你竟然留個3個月大既女係個癲既人身邊?
老實講
我覺得你不配做阿媽
唔該你快d接返個女
再去報警同搞離婚!

大宅

你有冇還手先?

首頁
34567...11

尾頁

跳至