想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

如果通返關打算去台灣做ivf,不過個個都話平過香港,其實平幾多左右?想有個預算

複式洋房

其實每個人情況都唔同,你好彩的話第一次放胎就搞掂就最平。如果有雪胚胎,之後放就平d,慳返抽卵錢

洋房

台灣間間都有facebook page,你可以去格下價先

民房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
蓮花女士 發表於 20-6-24 17:43
台灣間間都有facebook page,你可以去格下價先

我問左幾間,最後揀咗台中嘅茂盛醫院,院長係台灣權威,台中又無台北咁貴,等通關就去台灣初診

民房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Fiona90 發表於 20-6-23 19:17
其實每個人情況都唔同,你好彩的話第一次放胎就搞掂就最平。如果有雪胚胎,之後放就平d,慳返抽卵錢 ...

所以想揀間性價比高嘅,我都驚要放幾次胎

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
佢地而家好多香港都有office, 你可以打去問下,但我覺得價錢雖然重要,但係最重要係可以成功幫到你懷孕. 如果好平,但做幾次都唔成功, 成本仲貴,最重要係時間追唔返

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
hellobbbaby 發表於 20-6-30 16:24
佢地而家好多香港都有office, 你可以打去問下,但我覺得價錢雖然重要,但係最重要係可以成功幫到你懷孕. 如果 ...

對最後果句好有感觸
錢冇咗可以再搵,但時間過咗就追唔返....

民房

發表於 前天 10:28 |顯示全部帖子
HollyQ 發表於 20-6-29 17:34
我問左幾間,最後揀咗台中嘅茂盛醫院,院長係台灣權威,台中又無台北咁貴,等通關就去台灣初診

當初我都有打過去問

見佢哋有whatsapp諮詢

https://www.ivftaiwan.com/treatment-detail/24a/

問咗一大堆簽證問題

後尾上網查先發現台灣政府官網有寫

辛苦曬佢同我慢慢解釋

長途電話都慳返

https://www.cdc.gov.tw/Category/QAPage/SEdJpcccAxHpDj6s9Yfh5Q

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊