故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

一入BK右上角loading公仔就轉唔停,部機又熱。
Battery用量top 1又係BK。
其實我部iPad 煲劇多過上BK。
你哋部機會唔會咁呢?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我舊機會咁,新電話冇問題

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

白毛毛 發表於 20-6-22 20:56
其實我部iPad 煲劇多過上BK。:swe ...

我用ipad上bk 無咁熱,之前用iphone上,開一分鐘已經熱到⋯
如果上bk太耐唔想搞到出街用既手機易壞,係屋企會用其他手機上bk

珍惜 感恩
You got this!!

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 20-6-23 00:49
我舊機會咁,新電話冇問題

Thx。我部都係新機

珍珠宮

tingbb@mama 發表於 20-6-23 07:22
我用ipad上bk 無咁熱,之前用iphone上,開一分鐘已經熱到⋯
如果上bk太耐唔想搞到出街用既手機易壞,係屋企會 ...

冬天用就好,當暖包

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

白毛毛 發表於 20-6-22 20:56
其實我部iPad 煲劇多過上BK。:swe ...

你好,請問閣下是使用哪一款型號平板及作業系統版本 ( iOS ) ? 以及當時是使用哪種連線方法 ? 謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 20-6-23 10:11
你好,請問閣下是使用哪一款型號平板及作業系統版本 ( iOS ) ? 以及當時是使用哪種連線方法 ? 謝謝 !
...

Thx.
iPad, iOS 13.5.1, WiFi

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

白毛毛 發表於 20-6-24 07:00
Thx.
iPad, iOS 13.5.1, WiFi
你好,會將閣下個案轉交有關部門了解,另外請問 " 一入BK右上角loading公仔就轉唔停 " , 是指哪一個位置 ? 謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 20-6-24 10:06
你好,會將閣下個案轉交有關部門了解,另外請問 " 一入BK右上角loading公仔就轉唔停 " , 是指哪一個位置 ? ...

iPad右上角,最右個icon數起-> 電量 ,wifi,訊號接收,然後如果load緊data就會有個圖形轉轉下代表loading。

特派員  謝謝 !  發表於 20-6-24 11:27

管理員

白毛毛 發表於 20-6-24 10:22
iPad右上角,最右個icon數起-> 電量 ,wifi,訊號接收,然後如果load緊data就會有個圖形轉轉下代表loading ...

你好,煩請提供遇到以上情況的日期及大概時段,以便了解,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至