夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

回覆樓主:

如果你c6有個女之後又有無主動去照顧個女,如果都係打機唔理咁其實有同無都無分別,就算一齊住都未必有父愛

大宅

chanchanmichell 發表於 20-6-23 01:00
你32歲,at least 82,87先死
仲有50年命,值?
今唔離,過幾年都離

囡囡係我屋企人同姐姐湊,分開我都一定要個囡跟我,而家我會成日whatsapp搵佢,因為擔心唔知佢會唔會又去左搵個小三,好多時見佢收工返黎,又無咩同我講,就算有,都只係講個囡,其他時間都各自做自己野,佢又好似黑口黑面咁,我就好有衝動想分開,但係總覺得我帶住個囡要搵第二個好似好難!

大宅

SUMSUM_88 發表於 20-6-23 00:36
放過人即係放過自己,佢愛你就唔會出軌,佢唔愛你留個殼嚟哽眼

我嘗試相信佢真係會改,但係好快就比我搵到佢同個女人仲未斷,呢幾個月都不停諗起佢同個女人,我了解我老公,我好肯定佢動左真心
check佢已經變得係必須,好似點個心都唔可以再相信佢

子爵府

回覆 Ashleymamii 的帖子

女人最唔好就係覺得咩離婚會益咗個女人,Come on唔好咁幼稚,首先諗吓自己想唔想爭佢返嚟先,唔想又何必屈就自己呢?

呢啲垃圾送俾你都嫌多,佢要咪由佢拎去,呢啲男人出軌一次,就會有下一次,咪等下一個受吓囉!

你先得32,你咁快諗帶住個細搵唔到下一個?即使真係搵唔到,又如何,因為咁就要屈就自己同件垃圾一齊一世?女人無男人唔會死

禁止訪問

大宅

回覆 HOPEFORBB 的帖子

如果分開
我唔想比佢再見個囡
因為我自己都會唔想再見到佢
但係有時又會覺得佢好錫個囡
我都好矛盾
不過講到尾都係覺得佢只係為個囡
我唔覺得佢係因為我

男爵府

Ashleymamii 發表於 20-6-23 00:29
我身邊朋友就叫我盡量忍
唔好益個女人

咁樣諗最傻
你想像個男人係垃圾,依家你唔要個男人=揼垃圾,如果有拾荒婦人想執垃圾,你咪比個拾荒婦執飽佢,當有人幫你環保回收囉。

大宅

基本上日日都會諗佢會唔會搵個女人
我一諗返之前check佢電話紀錄
只要佢一有時間就會打電話比個女人
連落一落街10分鐘都會打比佢
一日幾次,收工會打比佢傾成個鐘
但佢同我從來都唔會咁樣
雖然好唔想相信
但係我內心知道老公對佢係認真
個女人喺佢心目中有一定位置

複式洋房

Ashleymamii 發表於 20-6-22 21:45
我32佢31

妳仲年輕,放過佢放過自己

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Ashleymamii 發表於 20-6-23 11:23

咁更加要丟左佢,
有D出軌男對老婆好好,
俾機會佢回頭補償都ok,
你呢件垃圾真真阻地方,
趁你還年輕丶個女又細重新開始啦。

別墅

所以唔好再比籍口自己,既然佢心中冇你便放手吧!至於你話離婚後唔比阿囡同爸爸見面,除了移民無權咁做,佢始終係阿囡爸爸,雖然你倆離婚但小朋友有權享受父愛,比返個開心童年阿囡吧!

大宅

就算繼續一齊你日日咁諗,點解要折磨自己呢?
佢仲要對人認真,佢個心已經無你,留黎都無用。

大宅

回覆 Hail 的帖子

放工返到去
覺得我地好似困獸鬥
我媽私下都同我講過唔鍾意我老公
好多野令我好想放棄

大宅

回覆 soso1227 的帖子

曾經覺得為左個囡比多次機會大家所以我忍,希望佢真係改變到我發現佢同個女人仲係聯絡仲要成日傾電話真係深深明白到
原來人心變左就變左

大宅

Ashleymamii 發表於 20-6-22 21:03
我同老公拍拖初期佢就去左我爸公司做,佢一直都聽晒我話,d錢比晒我,但係佢同我屋企人就相處得唔太好,我 ...

的確係好兩難,始終你個女只得十個月大。我自己呢排都諗如果我老公有第二個,我又會點。我諗如果一方或雙方都無愛,或存在第三者,咁我諗keep住段婚姻都無意思。大家夾硬維繫,交戲但其實內心普不開心又何苦。離婚後都生活到照顧到小朋友嘅其實我覺得放過大家係好事,只要離婚後好好傾下之後分配,盡量俾小朋友見下爸爸,其實咁細個好快會習慣。你嘅情況係兩方都好似無左感情咁,其實夾硬一齊更加難頂。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Ashleymamii 發表於 20-6-22 21:03
我同老公拍拖初期佢就去左我爸公司做,佢一直都聽晒我話,d錢比晒我,但係佢同我屋企人就相處得唔太好,我 ...

一早冇感情咁都要生
佢個心又唔喺你度
佢又揾第二個……
俾我會分開
不要從別人的嘴裡去認識我

洋房

你C6依家有冇幫手照顧女?個心仲響頭家佢都衰唔晒,你地依家火紅火綠佢表現關心你你都覺得佢假,佢肯為個女返來幫你手就已經代表佢選擇左你同頭家。將重點放返響細路度先,邊行邊看先決定未遲

大宅

回覆 一嚿大番薯 的帖子

[reply]回覆 一嚿大番薯 的帖子[/reply]

個感覺係好似大家都覺得遲早都係會分開,只係大家好似都等大家開口,我都有聽朋友講過,
為左小朋友夾硬迫大家做同屋主冇意思,囡囡大小小會感覺到父母親密程度同其他父母唔同

大宅

回覆 ctwan 的帖子

因為工作關係
佢收工返黎都係見BB 3,4個鐘
都錫佢既,成日都會買野比個囡
一諗到佢有女人就覺得佢做既所有野都好假
所以我唔知應唔應該繼續

洋房

回覆樓主:

試下改變狀況仲有無機會一齊先啦

一段關系入面其中一方會出軌,另外一半其實都諗下自己係咪有咩做得唔好或忽略對方感受

首頁
12345...9

尾頁

跳至