產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

klsabb 發表於 20-7-10 17:03
嘩你媽媽都好行得, 所以咁快生到你. 我諗行真係有用, 你都會好快~
我就唔多行既, 由其到8-9個月果時真係 ...

睇嚟行多d真係有用
而加天氣好熱,出街又要戴口罩 我出街帶風扇行 我勁易出汗
你同我一樣八月生
定係我食流質野柯爛C會好d [/smiley

大宅

jessica520bb 發表於 20-7-10 17:22
睇嚟行多d真係有用
而加天氣好熱,出街又要戴口罩 我出街帶風扇行 我勁易 ...

你宜家辛苦過我上年呀. 起碼我可以唔使帶口罩..

你到時飲多D炒米茶 (因為唔飲得水), 有足夠水份柯D軟棉棉既~~
不過我果時係忙到成日唔記得飲......

複式洋房

klsabb 發表於 20-7-10 17:51
你宜家辛苦過我上年呀. 起碼我可以唔使帶口罩..

你到時飲多D炒米茶 (因為唔飲得水), 有足夠水份柯D軟棉棉 ...

今年真係攞命,又熱又要戴口罩,到時去醫院又要戴口罩 諗起到時陣痛又要戴口罩真係辛苦
炒米茶邊度有得賣?啱啱生完就要飲? 柯D軟棉棉應該冇咁辛苦

大宅

jessica520bb 發表於 20-7-10 18:56
今年真係攞命,又熱又要戴口罩,到時去醫院又要戴口罩 諗起到時陣痛又要戴口罩真係辛苦 :naugh ...

我見網上有 online BB shop 有賣. 我自己就係阿媽自己炒既
生完就要飲架喇, 中國D傳統話水係涼, 產婦唔岩飲. 我就生完係太口乾, 係產房觀察緊果時, D姐姐問我有無野需要, 我話想要杯水. 佢地就俾左杯水+飲管我. 飲完呢杯, 上到房就開始飲炒米茶. 老公係我未上房前去用暖壺沖好, 我上房俾我, 佢返屋企瞓覺 hahahahaaa

複式洋房

klsabb 發表於 20-7-13 09:24
我見網上有 online BB shop 有賣. 我自己就係阿媽自己炒既
生完就要飲架喇, 中國D傳統話水係涼, ...

你老公好體貼呀。
我又買下先,炒米茶

洋房

2020勳章

donutgood:

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊