美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想打pico好耐咁岩上網發現呢間小店,見有埋有包埋深層清潔同保濕做機,又新開係銅鑼灣(近我),環境睇落都靚仔乾淨企理,問左價錢唔貴就去試下新野,岩岩試完!打Pico竟然有美白丸送

個人覺得手勢OK,唔SELL搵日再去try try先~之後再講

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 可營媽媽 的帖子

效果好嗎?

大宅

erciawu 發表於 20-6-26 11:38
銅鑼灣邊到?想知details, 可以單次買?無sell過?

係白沙道,成幢野橙色 下面賣supplement既,原來上面有美容做,好隱蔽下
可以單次買啊,不過都係正路你買多幾次就多d野送,但我第一次打pico 就買左1次睇左效果先啦~

又無sell啊,做完先會講下依家有咩優惠咁,我本身都心郁郁但都係諗住睇多2日效果先再決定haha,所以最後無買到但佢地都無野叫我慢慢再決定都得,話之後番黎都有番呢d優惠,no pressure

大宅

wenp 發表於 20-6-26 12:44
之後貴唔貴

都係差唔多,佢明碼實價~不過我諗住睇多陣效果先決定haha

大宅

baby彤 發表於 20-6-26 13:36
回覆 可營媽媽 的帖子

效果好嗎?

So far都覺得ok~應該最明顯係打完即時白淨左,d暗瘡印同斑都有淡到dd

禁止訪問

大宅

tspe 發表於 20-6-29 14:03
有美白丸咁送咁正,我以前試過D 幾百蚊試做PICO,之後正價都要$2000-$3000一次,太貴就無再打,你呢間做3 ...

ok架,做完會送一樽美白丸 (森下仁丹日本野,我見出面賣緊$499),埋單$1500倒,貼心位讚我都好怕去免費試做或者好平試做個d,一定無咁著數,果類做完再買一定貴好多,或者去到又要再加錢!我寧願明碼實價,岩budget就去千幾蚊打一次pico我覺得ok啦,一個月打一次~

禁止訪問

大宅

tspe 發表於 20-6-30 18:06
回覆 可營媽媽 的帖子

免費送美白丸?我有食開美白丸,如果有得送埋又幾好,

so far打左幾日都無生粒粒既問題,之前我都聽人講打左pico會爆粒粒,都有d驚可能佢打pico之前幫我做左深層清潔先,清哂d污糟野再打就無事,皮膚都冇話好乾,不過我自己都有keep住晚晚敷面膜
打完即時白淨左,d暗瘡印同斑都有淡到~

象牙宮

可營媽媽 發表於 20-6-24 19:37
想打pico好耐咁岩上網發現呢間小店,見有埋有包埋深層清潔同保濕做機,又新開係銅鑼灣(近我),環 ...

打了几天了, 目測有什么效果? 白淨左。多久一次?

由三位香港及澳洲註冊藥劑師創立,以藥理知識基礎配合最新美容技術療程,

由三位香港及澳洲

註冊藥劑師創立,以藥理知識基礎配合最新美容技術療程,悉心照顧客人的內外需要。由經驗豐富的醫療美容團隊提供正確的健康資訊及為客人進行皮膚分析,根據狀況再為客人度身訂造適合的醫學美容方案並提供服務。

100%療程兌現承諾

有針劑打?

由三位香港及澳洲註冊藥劑師創立,以藥理知識基礎配合最新美容技術療程,悉心照顧客人的內外需要。由經驗豐富的醫療美容團隊提供正確的健康資訊及為客

由三位香港及澳洲註冊藥劑師創立,以藥理知識基礎配合最新美容技術療程,悉心照顧客人的內外需要。由經驗豐富的醫療美容團隊提供正確的健康資訊及為客人進行皮膚分析,根據狀況再為客人度身訂造適合的醫學美容方案並提供服務。

人進行皮膚分析,根據狀況再為客人度身訂造適合的醫學美容方案並提供服務。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

D皮膚都比較暗啞同欠彈性,鬆弛有色素不均勻。 一D幼紋都開始浮現, 眼袋仔, 虎紋, 眉中有幼紋問題
真需抗衰老。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 20-6-30 18:55
打了几天了, 目測有什么效果? 白淨左。多久一次? 由三位香港及澳洲註冊藥劑師創立,以藥理知識基礎配合 ...

即時既話我係覺得睇落白淨左,d深啡色斑開始都淡左變淺淺地色~
最後我都係番轉頭買左package黎緊諗住一個月打一次啦,都唔得閒打咁密同埋問左佢地意見我皮膚都岩呢個打法haha
Btw 佢地有針劑打的~
jm聽你講既問題,你可以試下打膠原槍,佢地都有呢隻(好似有半價?上次去,佢地staff up左一堆半價treatment 比我聽,印象中係有呢隻),你可以去問下,當知清楚自己岩咩好d

子爵府

回覆樓主:

單次俾可以簽卡嗎?

大宅

candycakee 發表於 20-7-6 12:48
單次俾可以簽卡嗎?

可以呀

大宅

美白丸係送幾多 ? 食幾耐架 ?

象牙宮

可營媽媽 發表於 20-7-6 12:28
即時既話我係覺得睇落白淨左,d深啡色斑開始都淡左變淺淺地色~
最後我都係番轉頭買左package黎緊 ...

打膠原槍,佢地都有呢隻(好似有半價)?

吾知收几錢?

理性討論交流者。

大宅

HSNanny 發表於 20-7-6 18:31
美白丸係送幾多 ? 食幾耐架 ?

呢樽就係上次我去試做時送既~之後都係每打一次就送一樽,一樽夠食一個月,總之就睇買左幾多次pico就送幾多樽美白丸咁囉

大宅

333s 發表於 20-7-6 18:38
打膠原槍,佢地都有呢隻(好似有半價)?

吾知收几錢?

我個陣又冇特別細問佢地膠原槍幾錢呀,一係你直接去佢地fb問下新客半價既價錢?問完話我知

首頁

尾頁

跳至