潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想入手個classic Double flap,官網HK$48,000,大家覺得二手買唔買得過?不過都3萬左右,有冇SIS有試過,覺得旺角樂x信得過?

伯爵府

2020勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Chunggg2020 發表於 20-6-25 08:40
想入手個classic Double flap,官網HK$48,000,大家覺得二手買唔買得過?不過都3萬左右,有冇SIS有試過,覺得 ...

唔會用3 萬蚊買個2 手袋 點知會唔會假

ada0707    發表於 20-6-26 09:51

珊瑚宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會買二手

wcpcelia    發表於 20-6-26 15:39

大宅

想入手個classic Double flap,官網HK$48,000,大家覺得二手買唔買得過?不過都3萬左右,有冇SIS有試過,覺得 ...

如果budget有限,又真係好想買,唯有買2手,但真係要搵d大型又有信譽先好買,米x站果類好似有信心d

別墅

我都會買2手名牌,剛買左個Hermes garden party. 但在apps vestiaire 度買,肯定係真既,仲寄上門,可以睇到全世界既名牌袋,啱價才買。我嗰個超級新淨,所以好抵。
否則就去brand off 或米蘭站買,大間d, 肯定係真既貨

男爵府

如果中古或seasonal都會,因為已經唔出。但如果classic 寧願比多d買個新安心。

別墅

回覆 kitbebe 的帖子

x 2

珍珠宮

2020勳章 開心吸收勳章

sn123 發表於 20-6-25 16:36
我都會買2手名牌,剛買左個Hermes garden party. 但在apps vestiaire 度買,肯定係真既,仲寄上門,可以睇 ...

我唔識呢個網,點解一定係真貨?因為類似米蘭站?

複式洋房

多謝晒各位

複式洋房

我都會買2手名牌,剛買左個Hermes garden party. 但在apps vestiaire 度買,肯定係真既,仲寄上門,可以睇 ...

How much?幾成新吖

別墅

cloudwingwing 發表於 20-6-25 17:09
我唔識呢個網,點解一定係真貨?因為類似米蘭站?

因為佢有專人驗左先出貨,你上網睇下呢個apps 資料就知,係法國人創辦。

珍珠宮

sn123 發表於 20-6-25 17:12
因為佢有專人驗左先出貨,你上網睇下呢個apps 資料就知,係法國人創辦。
...

Ic, 多謝介紹

別墅

Chunggg2020 發表於 20-6-25 17:12
How much?幾成新吖

$19800,但同全新冇分別,有晒單,有人驗貨,有盒有袋,我覺得好方便。出去交收,咁大個盒都難拎,但而家送到屋企,好正。

別墅

cloudwingwing 發表於 20-6-25 17:13
Ic, 多謝介紹

但唔係所有貨都咁新同平,而自己先了解全新既價錢,再慢慢睇,我睇中那款是全皮既garden party. 我覺得抵
另外比信用卡要比多1%手續費,因為間公司係外國註冊。呢點要留意。

別墅

回覆樓主:

係呢款。

複式洋房

sn123 發表於 20-6-25 17:16
係呢款。

Thanks for sharing

大宅

Apps買冇實物睇下,我覺得都係爭啲咁,我都係鍾意摸下睇下再比較下

珍珠宮

sn123 發表於 20-6-25 17:16
係呢款。

靚 ,好新淨

大宅

我都有睇呢個網,但點保證係真呢?

別墅

kingqueen513 發表於 20-6-25 18:04
我都有睇呢個網,但點保證係真呢?

佢寫明有人去驗貨,如果假就退款

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊