懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
好擔心,醫生話阿仔可能尋日個position 比較難照,醫生都搵左好耐,最後都好似搵到,但係就有點含糊咁話,條陰莖向下同埋唔係好straight, 佢話bb有時有機會係咁, 叫我兩個禮拜後返去照多次, 我同我老公都勁擔心,請問有冇人有差唔多經歷?謝謝。

大宅

2020勳章

宜家幾多周?醫生有講向下同埋唔係好straight係咩意思?

複式洋房

CCHINGC 發表於 20-6-27 14:27
宜家幾多周?醫生有講向下同埋唔係好straight係咩意思?

而家剛剛21週

其實我都唔太明,淨係話個JJ向下同唔係好straight,好似好含糊咁,跟住就話有時d BB有可能係咁都唔定,過2個星期後返去照多次

呢2個星期變得好漫長

大宅

2020勳章

回覆 Baby.GaGa 的帖子

約左照結構未?未照,可以問下醫生?

複式洋房

CCHINGC 發表於 20-6-27 14:47

約左照結構未?未照,可以問下醫生?

呢個係尋日照結構時醫生講,2個星期返去就係再試下照返呢個部位多一次

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

條J有照架。?我個時好似無,只係話男仔

大宅

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Baby.GaGa 發表於 20-6-27 10:27
好擔心,醫生話阿仔可能尋日個position 比較難照,醫生都搵左好耐,最後都好似搵到,但係就有點含糊咁話, ...

吓....咩叫JJ向下,JJ向下唔係應該架咩?

邊個醫生嚟架?

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

邊個醫生咁詳細
Bb JJ 分分鐘1cm都無,仲要分向上向下向左向右?!

公爵府

2020勳章

Nbs 發表於 20-6-28 11:31
邊個醫生咁詳細
Bb JJ 分分鐘1cm都無,仲要分向上向下向左向右?!

大宅

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

我呢胎都係男仔,照結構時唔覺得醫生有特別照jj,只係好淡然同我講知道係仔?我話知道,佢就無再特別講落去,只繼續照其他部位,你下次照可以問清楚醫生,咁嘅情況常唔常見、之後會唔會有咩影響等等問題

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Baby.GaGa 發表於 20-6-27 10:27
好擔心,醫生話阿仔可能尋日個position 比較難照,醫生都搵左好耐,最後都好似搵到,但係就有點含糊咁話, ...

我一家都幫襯同一個醫生。佢當年照錯我家姐同阿嫂,都話佢地兩個陀嘅係仔,點知佢兩個生出來都係女到我有咗時,佢地介紹我睇呢個醫生,我就同醫生講,你兩次都照錯,今次會唔會又照錯架?跟住佢就對住個mon同我解釋,記得佢同我講男同女都有條嘢,要睇個角度來分辨男定女,有時小小角度問題,令佢判斷錯咗。

個醫生除咗照錯男同女,其他嘢都好ok, 佢手勢好好,我係開刀,係完全唔痛同傷口埋得超靚。

大宅

可能係BB個姿勢唔好照得唔清楚JE,好多時都係咁,我見好多JM講照結構好睇個BB合唔合作

別墅

super_cat 發表於 20-6-28 09:28
吓....咩叫JJ向下,JJ向下唔係應該架咩?

邊個醫生嚟架?

我照結構時醫生都無特別講JJ...只係話係仔仔咋⋯⋯唔好太擔心住!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊