自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

點解佢哋要cut張運籌visa card

男爵府

cherrry 發表於 20-6-28 11:15
點解佢哋要cut張運籌visa card

佢冇講點解,只係好果斷咁話全港性取消

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

J.ELLE 發表於 20-6-28 11:10
咁正?打上去waive?

以前就係!懶打, 喺app留msg叫佢waive, 佢會callback
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

J.ELLE 發表於 20-6-28 11:19
佢冇講點解,只係好果斷咁話全港性取消

應該係集中資源做promo喇

放下自在

男爵府

cattz288 發表於 20-6-28 11:20
以前就係!懶打, 喺app留msg叫佢waive, 佢會callback

可以用app 好方便喎。咁你用白金平時簽幾多錢左右?

男爵府

cattz288 發表於 20-6-28 11:21
應該係集中資源做promo喇

即係red card 要彈起來?

象牙宮

J.ELLE 發表於 20-6-28 11:22
可以用app 好方便喎。咁你用白金平時簽幾多錢左右?

我用red/ visa signature多, 果張advance真係無用過
放下自在

水晶宮

我女用advance,冇cut佢 advance credit card喎,另外有red card
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

bmuimami 發表於 20-6-28 11:36
我女用advance,冇cut佢 advance credit card喎,另外有red card

係咪冇收到信?

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

我網購一定用red card

男爵府

1988cc 發表於 20-6-28 11:48
我網購一定用red card

連淘寶得唔得?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

以前用visa card 久唔久滙豐就會寄封信來,可以去惠康或者百佳換現金卷用,但自從成日簽red卡之後,成大半年都唔見佢哋寄呢啲信來

男爵府

cherrry 發表於 20-6-28 12:08
以前用visa card 久唔久滙豐就會寄封信來,可以去惠康或者百佳換現金卷用,但自從成日簽red卡之後,成大半 ...

我用advance 一直都冇寄現金卷俾我

水晶宮

J.ELLE 發表於 20-6-28 11:41
係咪冇收到信?

冇收到信
除咗上述兩卡,仲有visa signature 同premier credit card
佢有四張hsbc,其中有啲係附屬咭

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

bmuimami 發表於 20-6-28 12:37
冇收到信
除咗上述兩卡,仲有visa signature 同premier credit card
佢有四張hsbc,其中有啲係附屬咭

咁即係客服可能吹水喎。佢話全港性喎
唔係針對性取消卡,可能佢要cut 左我呢啲細戶

水晶宮

J.ELLE 發表於 20-6-28 12:39
...

吓?咁或者未「殺」到佢吧!唔用都冇乜可惜,儲分又唔夠其他三張快

象牙宮

J.ELLE 發表於 20-6-28 12:39
...

客服同客對話應該有supervise, 唔可以亂噏架
放下自在

男爵府

bmuimami 發表於 20-6-28 12:44
吓?咁或者未「殺」到佢吧!唔用都冇乜可惜,儲分又唔夠其他三張快
...

咁由佢cut la .我只係中意有得食自助餐白金卡會有折。
不過好彩我仲有另外啲銀行白金卡。諗諗下都唔申請匯豐白金卡喇,又1800蚊年費又成。但佢無啦啦飛封信黎話cut 就cut ,我心唔係好舒服。咁佢俾返張紅卡我,就淘寶用

wcpcelia    發表於 20-6-29 11:49

男爵府

cattz288 發表於 20-6-28 12:46
客服同客對話應該有supervise, 唔可以亂噏架

第一個客服仲要寸寸地,就係佢話全港性取消。反而第二個好好態度

水晶宮

J.ELLE 發表於 20-6-28 12:48
咁由佢cut la .我只係中意有得食自助餐白金卡會有折。
不過好彩我仲有另外啲銀行白金卡。諗諗下都唔申請匯 ...

係囉,又唔係得佢一間銀行

首頁

尾頁

跳至