1-3歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
好有興趣報讀playgroup,但電話唔通,whatsapp唔覆,facebook隔幾日先覆一句,請問有家長有報讀嗎?

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
aguis 發表於 20-6-29 13:29
好有興趣報讀playgroup,但電話唔通,whatsapp唔覆,facebook隔幾日先覆一句,請問有家長有報讀嗎?
...

係咪冇開㗎! 我小朋友之前在屯門上playgroup,要資料嗎?

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
aguis 發表於 20-6-29 13:29
...

我打查詢熱線(general唔睇分校嗰條)有人聽,what’s app報名又好快覆喎

別墅

2020勳章

magmum 發表於 20-6-30 08:54
我打查詢熱線(general唔睇分校嗰條)有人聽,what’s app報名又好快覆喎

請問幾號電話

別墅

2020勳章

magmum 發表於 20-6-30 08:54

29110505?

複式洋房

aguis 發表於 20-6-30 11:00
29110505?

係呀,我嗰次5:55打去,佢地都解答得幾詳細

別墅

2020勳章

magmum 發表於 20-6-30 11:04
係呀,我嗰次5:55打去,佢地都解答得幾詳細

我已經日日打 ,打足1星期都是唔通 ,你覺得這間d課程ok嗎?是不是上親子堂

複式洋房

aguis 發表於 20-6-30 11:50
我已經日日打 ,打足1星期都是唔通 ,你覺得這間d課程ok嗎?是不是上親子堂
...

所有兩歲以下playgroup都係需要有屋企人陪住既。其實我b都係返左一堂咋,課程有d似返幼稚園,會聽故仔、跳舞、手工、free play, 專題活動咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊