自由講場

跳至

首頁
12345...19

尾頁

子爵府

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
一路追到 14頁,突然話我冇權睇!
發生咩事啊?

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

封post, 玩完, 似膠多。

rainbowchuuu3    發表於 昨天 17:16
kamjjj    發表於 昨天 07:36
goldpiglet    發表於 4 天前

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

係囉,追到第6頁
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

2020勳章

lily-of-valley 發表於 20-6-29 22:05
封post, 玩完, 似膠多。

最尾發展到點呢?
係作故事玩我地?

alice0606    發表於 5 天前

伯爵府

2020勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我追到19頁
成個po有24頁,追追下睇唔到。
做咩封左?真係膠po?

男爵府

2020勳章

virgokaren 發表於 20-6-29 22:07
最尾發展到點呢?
係作故事玩我地?

講乜,走左雞

大宅

2020勳章

白玫瑰 發表於 20-6-29 22:08
講乜,走左雞

X2

男爵府

2020勳章

係呀,睇到第六頁睇吾到

男爵府

2020勳章

我突然睇唔到, Why ?

大宅

2020勳章

食花生

子爵府

2020勳章

charlieXD 發表於 20-6-29 22:08
我追到19頁
成個po有24頁,追追下睇唔到。
做咩封左?真係膠po?

係囉!幾有追看性,突然冇得睇。
吵架嗎?

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

今日斷斷續續睇到8咋

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

4萬 VS 8千蚊。。。無愛過

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

virgokaren 發表於 20-6-29 22:07
最尾發展到點呢?
係作故事玩我地?
無講呀, 全部我地答。 如果佢想揾人認同, 呢度唔啱佢啦。 17 weeks, 至知個男人幼稚園程度都無? 或者一次就中?

男爵府

2020勳章

回覆 virgokaren 的帖子

可能樓主潛水吧?成個帖好膠。說女的大男的十年,男的沒身分證,但女的搞到大肚,係度猶豫緊。又話會做單親媽之類。一時又話自己賺4萬,一時又話個男的文盲。最膠一點,賺得四萬人工,照計都有讀過下書,叻過不少人,二人一齊相處可以不知對方文盲?女的又咁隨便,不識避孕?

edhepp    發表於 4 天前

水晶宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇哂,有D回應太粗俗,可能都係封鋪原因!

珊瑚宮

2020勳章

封咗?
冇睇到尾

子爵府

2020勳章

Astra00 發表於 20-6-29 22:11

可能樓主潛水吧?成個帖好膠。說女的大男的十年,男的沒身分證,但女的搞到大肚, ...

我有睇到佢話揾四萬,但男方冇 ID 又有工作揾到八千,交六千俾佢。两人租間屋九千。
女方話唔 mind 做單親媽,只怕男方真的很愛她。
我係睇到咁多就冇左!

男爵府

2020勳章

Astra00 發表於 20-6-29 22:11

可能樓主潛水吧?成個帖好膠。說女的大男的十年,男的沒身分證,但女的搞到大肚, ...

樓主有回應

水晶宮

2020勳章

我有cap第一頁

首頁
12345...19

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊