時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

MMM1108 發表於 20-6-30 11:35
戲名係「割」
夢醒時份

珍珠宮

回覆樓主:

啲學生領導人四散啦 剩返班傻仔傻女,小學生記者,點算,啲父母係時候帶晒佢地返屋企教導吓了,應該仲有得救。犯左法啲就冇辦法了,睇吓人生係咪真係更多色彩

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

好樣衰喎咁走

伯爵府

肉酸到核爆

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

伯爵府

kikibebe 發表於 20-6-30 11:41
見到有人已delete fb account, 重新再開! 有吉士就唔好再過新account 啦!

佢哋如果有吉士,就唔會退得咁快啦

伯爵府

mercurycc 發表於 20-6-30 11:35
攞晒著數,推人出去,自己更係走啦!
佢地咪齊上齊落囉!

agree

伯爵府

my005 發表於 20-6-30 11:44
最驚係有藉口畀佢地參選咋,所以我唔會開心得咁早。

Sure for 參選 la

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

qq媽媽咪 發表於 20-6-30 11:43
一陣去買happy happy

聽日真真正正慶回歸
放下自在

男爵府

回覆 qq媽媽咪 的帖子

d黃色物體唔係話:要爭取、要革命,就要犧牲某些市民,叫市民睇開d,忍耐下⋯⋯

[size=25.33333396911621px]依家咁快就退,齊上齊落丫嘛

[size=25.33333396911621px]可悲就係,影響哂好多十幾歲嘅小朋友思想,以為自己喜歡的,用暴力就可以⋯⋯

[size=25.33333396911621px]諗起新聞一個片段,大衆市民在沙田美心用餐,突然一群戴口罩黑衣人入內破壞,市民走都走唔切,唉!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MMM1108 發表於 20-6-30 11:35
戲名係「割」

唔係脫咩
放下自在

水晶宮

畀面勳章

又多一個

https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/492127/%E5%9C%8B%E5%AE%89%E6%B3%95%E3%80%A1%E6%A2%81%E9%A0%8C%E6%81%86%E4%BB%BB%E7%99%BC%E8%A8%80%E4%BA%BA-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%B0%91%E6%97%8F%E9%99%A3%E7%B6%AB%E5%AE%A3%E5%B8%83-%E9%81%A3%E6%95%A3-%E6%89%80%E6%9C%89%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%88%90%E5%93%A1?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

男爵府

cbeyond 發表於 20-6-30 11:19
垃圾, 有胆做, 無胆承擔後果
垃圾中垃圾

說得對

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

qq媽媽咪 發表於 20-6-30 11:19
呢齣戲好睇lu,明既就明啦

雞飛狗走,好戲在後頭

伯爵府

飯民出嚟未呀?

侯爵府

小玲 發表於 20-6-30 11:36
爛尾?咁之前筹落d錢點算
係喎, 呢D係危害國安既錢, 要報國安局

珍珠宮

qq媽媽咪 發表於 20-6-30 11:19
呢齣戲好睇lu,明既就明啦

有點忟,為何阿爺不早多半年就立國安法,逼牠們早d收skin。。。讓香港早點平静。

象牙宮

leopak 發表於 20-6-30 12:24
飯民出嚟未呀?

今朝仲見到隻收皮亂咁噏! 話立左國安法香港人就會變豬! 佢就真係豬喇!
放下自在

象牙宮

LokYauYau 發表於 20-6-30 12:33
有點忟,為何阿爺不早多半年就立國安法,逼牠們早d收skin。。。讓香港早點平静。
...

國安來得太遲! 我地委屈左成年
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 20-6-30 12:36
今朝仲見到隻收皮亂咁噏! 話立左國安法香港人就會變豬! 佢就真係豬喇!

就係好期待佢哋有咩發表?

首頁

尾頁

跳至