自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

之前消委會話貴唔一定好,但佢5分果三款(第一牌、首選牌、御萬家)唔知可以係邊度買度呢?

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

綠盈坊出既澳洲湖鹽,$33一磅裝

大宅

2020勳章

回覆樓主:

首選牌=first choice, 惠康。
我用開tesco 食鹽, 都有5

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

上次好高分

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

伯爵府

2020勳章

回覆 貓頭雀 的帖子

請問你係邊度買到架?

侯爵府

2020勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

judycyk 發表於 20-6-30 16:42
回覆 貓頭雀 的帖子

請問你係邊度買到架?

tesco牌應該u select有得賣

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

粉紅岩鹽, ecosway買

伯爵府

2020勳章

回覆 竇漪房 的帖子

THANKS

公爵府

2020勳章

judycyk 發表於 20-6-30 16:42
回覆 貓頭雀 的帖子

請問你係邊度買到架?

我在樓下
華潤超市
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊