使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

每天2個post, 仲有評分。如果評分高有可讀性可以有生產力加,如果長期出爛post, 就減低可出post 數目。
希望會減少d「我發雞盲」「我懶google」的posts.

#此乃爛post 一個。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

evip 發表於 20-6-30 18:01
每天2個post, 仲有評分。如果評分高有可讀性可以有生產力加,如果長期出爛post, 就減低可出post 數目。
希 ...

記得之前唔知fb體驗户定係新用戶係限制五個
回覆數量都有限制

你個建議好好,最好加入舉報機制,夠幾多個舉報就禁言
其他谷係咁
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

crystal媽咪 發表於 20-6-30 18:59
記得之前唔知fb體驗户定係新用戶係限制五個
回覆數量都有限制

近期真是好多膠post

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

係啦爛post多到

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

版主係義工,要佢睇埋內容又評分,對佢地太殘忍。不如bk 收費入會,會費要貴d,將會費用黎請人做版主做呢d野可能有用。

侯爵府

希 ...

好似好多人都唔識用google 咁
其實只要search下5秒就已經有答案

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

點爛法?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

希 ...

呢類post都仲好D, 最攞命係果D永遠唔會有人識答果D, 例如:仲有幾耐要帶口罩呀,點解有人會唔帶呀。。。

公爵府

alicialee1210 發表於 20-6-30 19:28
點爛法?

e.g. 阿媽係女人,你點睇?
(但發怗人永遠唔覆)

公爵府

granja 發表於 20-6-30 19:11
版主係義工,要佢睇埋內容又評分,對佢地太殘忍。不如bk 收費入會,會費要貴d,將會費用黎請人做版主做呢d ...

但如果少人肯俾$,又會影響廣告費……

子爵府

之前T5賣咗個account比黃畜,一日開幾個post, 版主都無做野啦,之後當無事咁,面皮厚過恐龍

公爵府

MLSiu 發表於 20-6-30 19:29

呢類post都仲好D, 最攞命係果D永遠唔會有人識答果D, 例如: ...

明天出旺角安全嗎?
(但完全唔提供其他資料)

侯爵府

囍 發表於 20-6-30 19:08
係啦爛post多到

係,又膠又爛又悶 (講緊一日開好多post 嗰d)

伯爵府

evip 發表於 20-6-30 19:42
e.g. 阿媽係女人,你點睇?
(但發怗人永遠唔覆)

生龍鳳胎,點生好?2仔2女好嗎?

侯爵府

alicialee1210 發表於 20-6-30 19:28
點爛法?

淨係BNO寄左去短短日子冇 Status update就心急到乜咁真係好多,又唔夠膽打去問英國佬,居然走來問,已好多個 post

珍珠宮

horsepant 發表於 20-6-30 19:45
之前T5賣咗個account比黃畜,一日開幾個post, 版主都無做野啦,之後當無事咁,面皮厚過恐龍
...

幾個?我數過半日開3X個喎!!
係過去A版前。

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

小傑媽媽 發表於 20-6-30 20:14
你係咪講我呀?我好多post冇人回

你唔算,絕對唔係風雲人物

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至