潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

大宅

2020勳章

應該無,逢淺色都一樣。最緊要用淺色袋時一定要著淺色衫

大宅

2020勳章

回覆樓主:

Bao Bao, 尤其啞色皮,點用都唔污糟

大宅

回覆樓主:

真心覺得應該無咩白色袋係耐用 但我覺得白色LV epi皮應該係比較耐用無咁易dirty.

我有個全白色cc gabrille,係好靚,尤其夏天用時,但要好小心咁用,個人覺得咁用袋都幾辛苦

別墅

idykawaii 發表於 20-6-30 23:07
真心覺得應該無咩白色袋係耐用 但我覺得白色LV epi皮應該係比較耐用無咁易dirty.

我有個全白色cc ...

我都係估lv會比較襟 Chanel真係要錫住用

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
desmond100104 發表於 20-6-30 21:05
應該無,逢淺色都一樣。最緊要用淺色袋時一定要著淺色衫

同意,尤其唔可以著牛仔褲

wcpcelia    發表於 3 天前

公爵府

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我覺得白色冇一個牌子襯用,但好靚

伯爵府

2020勳章

Prada Saffiano leather 襟汚糟,不過都會變米色。

Chanel 嘅米白色袋更易變,有一個荔枝皮一個漆皮,後者好快已經完全變哂黃色,肉酸到不得了!

別墅

lilianyuyu 發表於 20-6-30 20:58

Goyard

別墅

Chole 發表於 20-7-3 11:10
Prada Saffiano leather 襟汚糟,不過都會變米色。

Chanel 嘅米白色袋更易變,有一個荔枝皮一個漆皮,後者 ...

快到點?半年?

伯爵府

2020勳章

lilianyuyu 發表於 20-7-3 18:21
快到點?半年?

白色手袋都係夏季至拎出嚟用,舊年個Prada 今年用都ok 嘅。

嗰兩個Chanel 第二年已經唔係好掂。

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我覺得白色chanel真係要錫住咁用 我個全白Gabrielle今年踏入第三年的summer了,暫時都ok, 但我用的次數不夠十次

大宅

2020勳章

我有個白色gucci gg marmont 買左兩年幾 粗用 都冇變色 角位都只係黑左少少

別墅

katherine418 發表於 20-7-4 00:53
我有個白色gucci gg marmont 買左兩年幾 粗用 都冇變色 角位都只係黑左少少
...

聽落ok喎!

別墅

hellokit1209 發表於 20-7-3 11:12
Goyard

白色Goyard用耐啲有無變色?

男爵府

2020勳章

發表於 昨天 08:16 |顯示全部帖子
LV 白色好用嗎?有無用家可以分享下

複式洋房

發表於 昨天 12:26 |顯示全部帖子
白色袋好容易變黃

洋房

發表於 昨天 23:50 |顯示全部帖子
Mamaskhy0011 發表於 20-7-6 08:16
LV 白色好用嗎?有無用家可以分享下?

Neverfull 白色棋盤 12年用到宜加 無甩到色上去 不過條帶霉左

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊