自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
一家四口+工人住公屋(已買,近地鐵,向馬路)
如99俾首期,你會唔會賣公屋換私樓3房?預計唔使供樓,但同99住(要駁車搭地鐵,海景)

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

咪制

男爵府

2020勳章

No

子爵府

回覆樓主:

儲$自己買

侯爵府

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

視乎你自己接唔接受到同99住

alice0606    發表於 6 天前
Astra00    發表於 6 天前
逸逸不敗    發表於 7 天前

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

簡直係糖衣毒藥,咪攪

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

No

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

No

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

自己一家唔好咩…相見好同住難,除非你同99 fd過同自己阿媽,否則唔好咁傻

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

相見好同住就

男爵府

回覆樓主:

剩係同奶奶住冇老爺?奶奶冇其他人照顧?比我如果兩樣都冇就考慮

珍珠宮

2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

cheungwinnie930 發表於 20-6-30 22:46
如99俾首期,你會唔會賣公屋換私樓3房?預計唔使供樓,但同9 ...

視乎你同99關係!

伯爵府

2020勳章

cheungwinnie930 發表於 20-6-30 22:46
如99俾首期,你會唔會賣公屋換私樓3房?預計唔使供樓,但同9 ...

咪搞

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

出得 公仔,相信你都已經8成讚同呢個做法,咁即係好處多過壞處,係就去馬啦……

男爵府

回覆樓主:

唔會!

侯爵府

2020勳章 大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

99擺明俾個氹你踩

日月水火    發表於 6 天前
goldpiglet    發表於 7 天前

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

住埋唔啱冇得返轉頭了喎

伯爵府

2020勳章

一家4口+工人+99,3房夠住嗎?

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

no way

大宅

自己小天地,好過大屋滿是非

首頁
12345...9

尾頁

跳至