自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
離婚已一段時間,但前夫要再婚,我仲係好心痛, 替仔女難過!

過來人,你哋係點走出來的?!

wcpcelia    發表於 4 天前

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

加油

大宅

向前看,加油

大宅

離了婚各行各路
女人心思細膩容易自尋煩惱
細想一下
別人的事與你何干?

舊傢俬經過翻新改造
成為新主人心頭好
實屬美事

alice0606    發表於 6 天前

大宅

回覆樓主:

話之佢 佢幸唔幸福都唔關我事 自己過得開心就好 利申:過來人(emoji)

大宅

你唔捨得,咁當年點解要離婚?現在大家都單身,你都可以再婚呀!你都識講已經一段時間,仲咁放唔抵!辛苦既係你自己

男爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
扮靚d自己
自己主宰自己的人生

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

即係分左手同第二個一齊既感覺,我又冇咩(我指感覺像分手)

大宅

2020勳章

回覆樓主:

裝備好自己去展開生活

大宅

MLFF 發表於 20-6-30 23:11

過來人,你哋係點走出來的?! ...

令自己活得美係最好既辦法

琥珀宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我冇試過
但我相信你要活得比佢好
相知相遇相識

珊瑚宮

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

係時候放手,向前看

男爵府

仔女幾大?

大宅

2020勳章

點解要替仔女難過?仔女跟前夫?

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

對方同我離婚就係為了和別人結婚

自己當初選錯人,原諒自己,祝福自己以後會更幸福

sonia2013    發表於 6 天前

複式洋房

2020勳章

omother 發表於 20-7-1 00:18
點解要替仔女難過?仔女跟前夫?

仔女覺得佢有另一頭家,無論經濟同愛都會少咗!

複式洋房

2020勳章

Pinky28 發表於 20-7-1 00:18
仔女幾大?

初中

子爵府

2020勳章 我的育兒心得勳章

當對方係舊衣服
已經掉咗落回收箱嘅舊衣服
咪鬼理佢下場
話之佢有人要定冇人要 定畀人執返去當地布
通通係舊衣服嘅事

男爵府

2020勳章

對自己好d,唔好緬懷過去,加油

大宅

2020勳章

MLFF 發表於 20-7-1 00:38
仔女覺得佢有另一頭家,無論經濟同愛都會少咗!

明白。

但反正改變唔到,俾我會自己好好生活,照顧好仔女。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊