自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
食物環境衞生署食物安全中心表示,中心透過恆常的食物監測計劃,從灣仔一間新鮮糧食店抽取上述樣本進行檢測。有關樣本名為「紐西蘭青衣魚柳」,產地為新西蘭

珍珠宮

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

唔係中國就無人睇

珍珠宮

2020勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

謝謝資訊。thx thx

男爵府

回覆樓主:

子爵府

2020勳章

HKITMan 發表於 20-6-30 23:42
食物環境衞生署食物安全中心表示,中心透過恆常的食物監測計劃,從灣仔一間新鮮糧食店抽取上述樣本進行檢測 ...

地球村,一處污染,全村都會受影響
N 年前紐西蘭真係好靚,好 pure ga

wcpcelia    發表於 4 天前

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

無咩係安全,要分散投資

男爵府

2020勳章

ricecooking 發表於 20-7-1 01:07
唔係中國就無人睇