網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位,我淘寶不太耐,618未買够,請問是否下一個好平的日子是否双11?
還是近期都會有促銷日?
我之前還以為7月1日會做促銷點知冇

翡翠宮

回覆樓主:

係得雙11咋!有興趣玩埋京東、拼多多,玩多幾個網站,食幾家茶禮先算得上抵
618就係京東店慶,源自京東;淘寶就搞咗雙11。

翡翠宮

回覆樓主:

我啲京東貨啱啱送到公司,連運費¥123.5。爆咗5kg少少,畀咗¥3.5運費。京東勝在包郵門檻低,¥99就得。
6月我用銀聯優惠,87折買咗二千幾人仔「京東e卡」,即現金券,而家慢慢用,買乜都打87折,即係呢張單只係畀咗¥107.5。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lyh80115 發表於 20-7-2 16:11
我啲京東貨啱啱送到公司,連運費¥123.5。爆咗5kg少少,畀咗¥3.5運費。京東勝在包郵門檻低,¥99就得。
6 ...

拉麵說係咪真係傳說中咁好味?我見到京東有都唔平,一人份要廿蚊

翡翠宮

竇漪房 發表於 20-7-2 16:44
拉麵說係咪真係傳說中咁好味?我見到京東有都唔平,一人份要廿蚊

我今次折完¥32兩盒豚骨,送一盒冬陰功。
我覺得豚骨最好食,同拉麵最夾,其他味都覺得怪怪哋!

珍珠宮

lyh80115 發表於 20-7-2 17:00

紐西蘭牛奶要在京東買?

珍珠宮

雙11

翡翠宮

sochui 發表於 20-7-2 17:06
紐西蘭牛奶要在京東買?

芒果奶幫同事買,搭多件可以打9折,咪搭3盒奶飲下,沖咖啡又得,無壞嘅。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lyh80115 發表於 20-7-2 17:00

咁抵 等我捕下佢減價買嚟試下先,thx

男爵府

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-7-2 16:11
6 ...

銀聯優惠依家做到幾時?銀聯需唔需要預先登記?
BOC Pay apps里申請的iCard可以用在京東銀聯支付優惠嗎?京東e卡有效期幾耐要使用?
呢張icard剛剛申請咗幾日,首次申請係唔係兩個月消費$30減$10上限$300?喺邊度可以睇到佢減$10

翡翠宮

kenyuen 發表於 20-7-2 18:16
銀聯優惠依家做到幾時?銀聯需唔需要預先登記?
BOC Pay apps里申請的iCard可以用在京東銀聯支付優惠嗎? ...

銀聯優惠6月底已經結束。

icard迎新優惠要之前一年無持有中銀信用卡。回贈幾個月後會自動存入信用卡户口。

翡翠宮

sochui 發表於 20-7-2 17:06
紐西蘭牛奶要在京東買?

今日幫同事買2張乳膠坐㙯過百蚊,包5kg,仲有quota,買箱水牛奶試試,一齊包郵。睇評價話似旺仔牛奶!以前買過另一牌子水牛奶都係好得。
https://u.jd.com/A5jDDJ

男爵府

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-7-2 19:47
銀聯優惠6月底已經結束。

icard迎新優惠要之前一年無持有中銀信用卡。回贈幾個月後會自動存入信用卡户口 ...

銀聯優惠等下次,我一直持有中銀信用卡,即icard無迎新優惠

子爵府

lyh80115 發表於 20-7-2 15:22
係得雙11咋!有興趣玩埋京東、拼多多,玩多幾個網站,食幾家茶禮先算得上抵 。
618就係京東店慶, ...
O thanks, oh 我真係錯過咗,其他我研究吓先。

首頁

尾頁

跳至