夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章

愛一個人好耐 但雙方都有家庭 我一合眼 就會見到同佢做愛的畫面, 經常瞓覺半夜又諗起 好影嚮我情緒 是否愛一個人就會咁? 我拍拖又唔會咁。。 我知係唔啱 但有時控制唔到個腦諗咩 或者發咩夢

複式洋房

公爵府

micsin 發表於 20-7-2 16:10
愛一個人好耐 但雙方都有家庭 我一合眼 就會見到同佢做愛的畫面, 經常瞓覺半夜又諗起 好影嚮我情緒 是否愛 ...
你是男定女

複式洋房

愛一個人好耐 但雙方都有家庭 我一合眼 就會見到同佢做愛的畫面, 經常瞓覺半夜又諗起 好影嚮我情緒 是否愛 ...

你同老公無曬感情?

複式洋房

其實無咩所謂,你都係諗,你又無實際行動

子爵府

2020勳章

lneedlove 發表於 20-7-2 16:46
你同老公無曬感情?

我諗 只有責任

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

你只係幻想同佢有性行為而你有需要,係情神出軌

子爵府

2020勳章

20150618bb 發表於 20-7-2 18:13
你只係幻想同佢有性行為而你有需要,係情神出軌

我都知無可能 但愛 又可被控制嗎 行動 我是可以控制

子爵府

micsin 發表於 20-7-2 18:18

小心愈踩愈深,男人唔會為左性輕輕放棄頭家,除非你都係玩家

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

甘又幾過癮..............幻象

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

你發春夢,因為你覺得佢個樣同身材正,下下發夢見到未必係愛,你只係有慾望,愛就唔會一夢見就搞野啦

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

搵個明星幻想好過啦
因為識果個人 果個幻想感覺好似真實d 其實好危 難保自己日思夜想唔會出事

子爵府

2020勳章

我覺得係你同你c6可能已經少行埋又或者無.但其實你係需要的,但如果同c6係還可以(唔係諗住分開),就試吓用呢d感覺投入番去佢度,即係幻想比番佢.如果唔係你舒發唔到,你有可能又或者有機會出軌。
mum, i love you

複式洋房

我覺得係你太想得到佢

子爵府

2020勳章

[email protected] 發表於 20-7-2 19:11
我覺得係你同你c6可能已經少行埋又或者無.但其實你係需要的,但如果同c6係還可以(唔係諗住分開),就試吓用 ...

係 同c6做時 唯有投射佢落佢度 等自己好過d

大宅

畀面勳章

已經發生關係?現實去到咩程度?最重要男的有無講過以後點行,如果只係你一廂情願就快醒吧,唔係淨係你兩個人面對

大宅

2020勳章

我老公個小三都是有家庭,兩邊都有兩個小朋友。我知老公都是貪有人對自己免費投懷送抱,我直接叫他咁鍾意咪養埋果邊囉,男人聽到都知自己玩唔起,整散兩個家庭,傷害6個人,最後都是放棄小三。我大方原諒了他,但我會有樣學樣,出去找返個所謂的soulmate. 反正我咁努力持家多年都是得出個吉,倒不如襯仲有時間,尋覓新一頁,為愛自己而過每一天。

複式洋房

micsin 發表於 20-7-2 20:56
係 同c6做時 唯有投射佢落佢度 等自己好過d

我每日都諗同唔同人做愛,但無行動過。

大宅

fookimmy 發表於 20-7-3 00:50
我每日都諗同唔同人做愛,但無行動過。

我也憎試過思想出軌,不過我同你唔同,我唔係無時無刻都唸住同對方上床,係有咩都想同佢分享,有好多共同話題。可能因為我仲愛我老公,總算抽離了,仍間中會同果男人WhatsApp,但唸通了,已經唔係果種感覺,想像(那個男人)必定比現實相處(老公)好,你同你老公一齊幾耐?就算比你同到個男人一齊,相處多年後,你保証佢會好過你而定老公?多留意老公的優點吧!

複式洋房

想飛的媽媽 發表於 20-7-3 01:05
我也憎試過思想出軌,不過我同你唔同,我唔係無時無刻都唸住同對方上床,係有咩都想同佢分享,有好多共同 ...

第一年婚後我已思想出軌但我無真係同任何老公以外男人有sex, 到今年快第7年了。我由第6年開始就自我停了同異性吃飯免得誤會。最大原因是我不夠愛他及我地無小孩。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊