影視娛樂

跳至

首頁
12345...28

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

stella816 發表於 20-9-28 08:19
我以為淨係比視障人士用咋,亦唔知道原來而家係潮流,真係長知識呀!

...

唔係而家興, 這錶已早幾年了。
因我幫朋友買過。
[

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 20-9-28 08:19
我以為淨係比視障人士用咋,亦唔知道原來而家係潮流,真係長知識呀!

...

仲好睇嗎?

我啱啱睇左第一集20分鐘,見到端午肥左好多

珍珠宮

amychoi 發表於 20-9-28 08:40
因我幫朋友買過。

我真係好out

珍珠宮

ccdccl 發表於 20-9-28 09:13
仲好睇嗎?

我覺得ok呀,係屋企人煩D囉,不過你知韓國人不嬲都嘈寃巴閉㗎啦
端午可能係客串,之後都無見佢出現過

侯爵府

ccdccl 發表於 20-9-28 09:13
仲好睇嗎?

我覺得好睇呀!好多人話寶劍屋企人煩,我覺得一般啦,可以接受。預告好似亞哥租屋比人呃,唔底可憐
端午脹咗成個碼,佢出聲先認得佢

侯爵府

amychoi 發表於 20-9-28 08:40
因我幫朋友買過。

原來係咁,我都好out
我以為有伏筆

琥珀宮

Benbenmum 發表於 20-9-28 11:31
我覺得好睇呀!好多人話寶劍屋企人煩,我覺得一般啦,可以接受。預告好似亞哥租屋比人呃,唔底可憐:wahaha ...

你係咪已經追到跟播?

水晶宮

親子王國15週年勳章

Benbenmum 發表於 20-9-28 11:35
原來係咁,我都好out
我以為有伏筆

有無伏筆我就唔知啦!
我當時睇就只覺係暗示唔係用眼才睇到事實的, 仲有好多方法的感覺.
[

侯爵府

ccdccl 發表於 20-9-28 11:38
你係咪已經追到跟播?

係呀!Netflix 有繁體字會睇得起勁啲

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

stella816 發表於 20-9-28 00:31
手錶果度係怪怪哋,莫非係女主對眼有問題遲吓有機會盲所以習慣定先? 希望遲吓有交代啦
...

女主有講原因架...話想感受下唔同人既野, 跟住寶劍就試下感受

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Benbenmum 發表於 20-9-28 11:31
我覺得好睇呀!好多人話寶劍屋企人煩,我覺得一般啦,可以接受。預告好似亞哥租屋比人呃,唔底可憐:wahaha ...

佢老豆真係煩

侯爵府

stagea 發表於 20-9-28 13:50
佢老豆真係煩

最唔好睇佢老豆同亞哥好想睇爺爺做model

珍珠宮

stagea 發表於 20-9-28 13:49
女主有講原因架...話想感受下唔同人既野, 跟住寶劍就試下感受

我記得呀但係女主角表情有點奇怪,可能我諗多咗

別墅

回覆樓主:

咁就過左半年...進度OK...
10 - 1 = 0

琥珀宮

Benbenmum 發表於 20-9-28 14:13
最唔好睇佢老豆同亞哥好想睇爺爺做model

係囉, 呢兩位真係堅煩, 爺爺都OK, 反而阿媽打工個段都幾好睇, 仲有D內心話...

別墅

回覆樓主:

今晚有朴醫生(emoji)(emoji)(emoji)
10 - 1 = 0

琥珀宮

PBG_930616 發表於 20-9-28 15:57
今晚有朴醫生(emoji)(emoji)(emoji)

邊度有?

琥珀宮

stella816 發表於 20-9-28 14:32

我記得呀但係女主角表情有點奇怪,可能我諗多咗

哈...而家要等先可以睇第七, 八集, 好辛苦

別墅

stagea 發表於 20-9-28 15:58
邊度有?

戲中戲...兼有徐玄振客串
10 - 1 = 0

琥珀宮

PBG_930616 發表於 20-9-28 16:00
戲中戲...兼有徐玄振客串

係, 好型仔!!!

之前個段戲中戲演富三代, 打人個下好型

首頁
12345...28

尾頁

跳至