影視娛樂

跳至

首頁
12345...28

尾頁

侯爵府

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

PBG_930616 發表於 20-7-31 12:38
海報

期待7/9首播

侯爵府

SumSumBB 發表於 20-7-31 17:41
期待7/9首播

星島日報報道:
https://std.stheadline.com/daily/article/2258952/日報-娛樂-朴寶劍拍暫別作-大耍冧招

別墅

回覆 SumSumBB 的帖子

睇左預告, 好期待呀

侯爵府

Carol_407 發表於 20-8-1 19:59
回覆 SumSumBB 的帖子

睇左預告, 好期待呀

樸寶劍飾演懷著熱情的現實主義青年「司惠俊」,展開了挑戰不可能的行動。司惠俊是在不能如願的現實面前也不氣餒,為了實現「演員」的夢想而努力的人。他具有客觀看待世界的智慧,也有很強的共情能力。他不受周圍人阻力和評價的影響,走上了屬於自己的道路。雖然溫柔,但比任何人都堅強的他,作為演員能否成功,從現在開始就已經喚起了觀眾的支持。

侯爵府

SumSumBB 發表於 20-8-4 11:09
樸寶劍飾演懷著熱情的現實主義青年「司惠俊」,展開了挑戰不可能的行動。司惠俊是在不能如願的現實面前也 ...

樸寶劍說:「司惠俊是一個成熟、理性、有著獨立價值觀的人。因為是一個性格直率、具有自我主見的鮮明的角色,所以在演戲的同時我也在學習人生的新方式」。接著他補充說:「為了表演模特司惠俊,參考了時裝秀runway的影像、畫面和採訪等多種資料。但在日常生活中,司惠俊也是向目標默默挑戰的平凡的20多歲的年輕人,在現實中像心懷夢想的同齡人一樣為展現自己而努力著。」令人們無比期待。

別墅

回覆樓主:

Vogue Hong Kong 8月號

10 - 1 = 0

寶石宮

2021勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

昨晚開左喇

侯爵府

htts 發表於 20-9-8 08:52
昨晚開左喇

昨晚<青春記錄>收視率(emoji)(emoji)(emoji)
<青春記錄>第一集收視
全國 6.362%
首爾 7.791%
(emoji)(emoji)tvN月火歷代首播第1

珍珠宮

2021勳章

SumSumBB 發表於 20-9-8 14:26
昨晚收視率(emoji)(emoji)(emoji)
第一集收視
全國 6.362%

最近無咩對手

珍珠宮

2021勳章 hashtag影視迷勳章

SumSumBB 發表於 20-9-8 14:26
昨晚收視率(emoji)(emoji)(emoji)
第一集收視
全國 6.362%

必睇

禁止訪問

侯爵府

chloewong644 發表於 20-9-25 16:53
老公好型啊

老公?

水晶宮

2021勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

經理人真係白痴,咁大個人選擇逃避
手錶個part 係咩意思?女主個樣好似好驚咁

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

睇到第6集 ,好好睇

侯爵府

kcm 發表於 20-9-27 02:25
...

經理人和女朋友分別係職埸和情埸初哥,彗峻要對住兩個初哥!

侯爵府

stagea 發表於 20-9-27 23:01
睇到第6集 ,好好睇

《青春紀錄》是Netflix 第一部拿下九個國家地區第一的韓劇!
全球第八!​​​☺️

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 20-9-27 02:25
...

手錶果度係怪怪哋,莫非係女主對眼有問題遲吓有機會盲所以習慣定先? 希望遲吓有交代啦

水晶宮

2021勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 20-9-28 00:31
手錶果度係怪怪哋,莫非係女主對眼有問題遲吓有機會盲所以習慣定先? 希望遲吓有交代啦
...

錶有咩問題? 這種錶係設計比視覺唔同的人用的, 但後來好多人當潮流錶帶, 但劇中有咩含意我就唔知了。
[

珊瑚宮

2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

SumSumBB 發表於 20-9-27 23:26
《青春紀錄》是Netflix 第一部拿下九個國家地區第一的韓劇!
全球第八!​​​☺️
...

正,好睇,好期待

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 20-9-28 06:57
錶有咩問題? 這種錶係設計比視覺唔同的人用的, 但後來好多人當潮流錶帶, 但劇中有咩含意我就唔知了。:h ...

我以為淨係比視障人士用咋,亦唔知道原來而家係潮流,真係長知識呀!

首頁
12345...28

尾頁

跳至
熱門主題
鄧倫 ... 2 3 4 5 6 .. 821
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊