自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

大宅

減齡達人勳章

冇事就靚囉, 有事就

珍珠宮

Carrot媽 發表於 20-7-3 09:48

有事唔抵可憐,亦唔會覺得影呢d相好威好特別

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

累己累人咪呢d

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

嘩,我睇相都腳軟

珍珠宮

為左張相命都行埋一邊

珍珠宮

唔好話行埋去...
我睇相都腳軟..

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

維尼仔 發表於 20-7-3 10:06
嘩,我睇相都腳軟

Me2

珍珠宮

kitkitsa 發表於 20-7-3 09:51
冇事就靚囉, 有事就

就係

水晶宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

完全唔覺咁影有乜咁靚,有乜事就真係唔值。

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

明明坐係到睇張相
但都會覺得腳軟

禁止訪問

珍珠宮

teresayan07 發表於 20-7-3 10:08
唔好話行埋去...
我睇相都腳軟..

完全行唔到埋去

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

好恐怖

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我女有個同學嘅爸爸就係企喺厓邊,點知突然舊石斷開,佢跌咗落去,得三十幾歲,留低老婆同兩個仔女。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

rose-mag 發表於 20-7-3 11:18
我女有個同學嘅爸爸就係企喺厓邊,點知突然舊石斷開,佢跌咗落去,得三十幾歲,留低老婆同兩個仔女。 :sigh ...

真係為左個like, 命都無
放下自在

大宅

Carrot媽 發表於 20-7-3 09:48

見到都驚

首頁

尾頁

跳至