美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

比咗接近三十幾萬,大約做了2年左右。keep 住每個月做1-2次,剛完成時見到有效果,回家後一星期左右又好似泄氣球回到原形。然後被sale upgrade 靚精華為求keep到效果,但加了精華及佢哋口中靚機,再加package 數量,前前後後廿十幾萬至三十萬。平時返屋企每晚都好勤力會擦佢一盒2-3仟的cream,最終結果升了一cup, 到依家停了半年冇去做,因為實在太貴,依家和未做之前比較升半級左右,這效果同佢買廣告和我所用的錢不成比例,廣告真的好誇大,有少許俾人呃嘅感覺,有冇JM 同我遭遇一樣,分享吓!

洋房

回覆 Happyhoy8899 的帖子

我四年前都浪費佐三萬蚊系謝沇琪,當時佢地叫我做六萬蚊一個療程的,我怕冇效果,就話買半個療程試做下先,有效果就再買繼續做,做佐幾次都完全冇半點效果,浪費佐三萬,之後佢地都經常發信息俾我,我都冇再去過!美容美體廣告真系唔可以信,除非有朋友試過有效果,先敢去嘗試,啲療程下下過萬,俾佐錢有效果就冇所謂,最慘系俾佐錢又完全冇自己想要既效果,破財又令自己大失所望,自然會一段時間都心情唔好,嚴重既仲會影響到失眠!

複式洋房

mango369 發表於 20-7-3 15:10
回覆 Happyhoy8899 的帖子

我四年前都浪費佐三萬蚊系謝沇琪,當時佢地叫我做六萬蚊一個療程的,我怕冇效果 ...

佢啲療程好貴㗎每一次20分鐘要二千左右,每次去做大約三part, 即每次上去要5,6仟落樓。如果有效果,我勤力工作都覺得值回票價。但係堅持左咁耐,最終得唔到佢間公司所講嘅效果,每一段時間又轉左代言人,抱住相信佢哋嘅心態,俾咗一次錢有一次,所以諗諗吓好心痛曬咗錢!

男爵府

Happyhoy8899 發表於 20-7-3 14:28
比咗接近三十幾萬,大約做了2年左右。keep 住每個月做1-2次,剛完成時見到有效果,回家後一星期左右又好似 ...

你好 “捨得” , 我覺得好貴啊。

侯爵府

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-3 15:22
佢啲療程好貴㗎每一次20分鐘要二千左右,每次去做大約三part, 即每次上去要5,6仟落樓。如果有效果,我勤 ...

點解冇效果,你都仲會keep住做兩年?

伯爵府

我做過人手,買左半個療程$3000 6次做胸
當年係買左團購上去,又係講d廢話話團購冇用,叫我買半個療程試下

諗住學埋個手勢,又貪送野返去搽就join 左6次
我本身有肉,但分開,做完都冇分別,又覺得推d 淋巴好痛,又覺得天生咁樣冇得推入去,所以6次都未做晒冇再去

伯爵府

比咗接近三十幾萬,大約做了2年左右。keep 住每個月做1-2次,剛完成時見到有效果,回家後一星期左右又好似 ...

佢口中靚機叫乜名?

複式洋房

大姑娘 發表於 20-7-3 23:39
點解冇效果,你都仲會keep住做兩年?

佢話自然淋巴豐胸療法唔係一做就有效,何況已經生完BB又有喂過人奶,係需要啲時間慢慢儲返。佢咁樣講我又覺得有道理,除非做手術隆胸即時有效,咁我咪俾啲時間慢慢做多幾次淋巴加機,勤力少少儲返10幾年未生前嘅效果。我好相信佢哋講嘅說話㗎,自然嘅嘢唔係一朝一夕,就好似健身咁,唔係一做就可以好fit,所以花咗兩年時間...再加上接近三十萬,但係效果都唔係佢哋口中所講或者廣告所講!(emoji)(emoji)

複式洋房

cancan^^ 發表於 20-7-3 23:53
佢口中靚機叫乜名?

好多部機唔同嘅名稱,好多名稱我都唔係好記得,記得佢哋口中所講,例如吸杯,兩頭,三頭 (即用電流刺激淋巴),互傅 (即有個板放在背部傅電流)總有一種叉狀的儀器刺激穴位等等……做機加人手20分為一part.

大宅

2020勳章

你直接去隆平好多

伯爵府

Happyhoy8899 發表於 20-7-4 00:16
好多部機唔同嘅名稱,好多名稱我都唔係好記得,記得佢哋口中所講,例如吸杯,兩頭,三頭 (即用電流刺激淋 ...

聽落唔值30萬喎
唔好再俾錢落去喇!自己按下個胸,食多d野,做運動,感覺仲實際
你嗰30萬我諗大部分去左佢地份糧+廣告+老闆個袋度
我嗰$3000都覺得益左佢,每次邊值500蚊吖,推一陣,敷個胸膜,我寧願拎去揼骨好過

大宅

2020勳章

我想問點解會咁貴?成廿幾三十幾萬?呢個價錢係做幾多次?應該join左好多次先會咁貴...我之前都有心郁郁想去呢間,見佢又試做價,又成日賣廣告

大宅

2020勳章

SAM43 發表於 20-7-3 22:21
你好 “捨得” , 我覺得好貴啊。

我都覺得好貴

大宅

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-4 00:08
佢話自然淋巴豐胸療法唔係一做就有效,何況已經生完BB又有喂過人奶,係需要啲時間慢慢儲返。佢咁樣講我又 ...

美容行業銷售手法佢地一定話無咁快有效果

複式洋房

nalinacc 發表於 20-7-4 09:42
我想問點解會咁貴?成廿幾三十幾萬?呢個價錢係做幾多次?應該join左好多次先會咁貴...我之前都有 ...

每一part 大約 1500-2500左右,每次做三part , 瞓低一個半鐘頭完成。一個月要keep住做2-3次,唔得閒一個月都最少要做一次。計計埋埋兩年就洗咗呢個價錢啦,做咗一段時間話俾佢知唔覺有效喎,佢就話人體係唔係吹氣話賬就賬,廿幾30年嘅嘢,當然要俾啲時間慢慢儲啦,佢就sell我買新機或者剛研發出嚟嘅新精華,話俾我知一定唔得再試下。如是者我就試完一次又一次...唉!啱啱做完返屋企見到係有效嘅,但係好快又反彈恢復原狀!

複式洋房

nalinacc 發表於 20-7-4 09:44
我都覺得好貴

嗰陣時覺得自己辛苦左咁多年,唔知為乜,身邊嘅男人又冇鬼用又鍾意搵小三,生完仔身材點都有啲變樣。諗住對自己好啲,女人要自強靠自己,所以用自己嘅儲蓄去搵返自信啦,做好啲保養唔好比男人睇衰,加上呢間公司咁大間,應該唔會呃人,所以咪信晒囉!

複式洋房

free2020 發表於 20-7-4 02:21
你直接去隆平好多

係呀直接去隆胸仲平啊,但可能我係傳統嘅女人都係喜歡自然療法,只不過想搵返未生之前嘅自信。

大宅

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-4 10:52
每一part 大約 1500-2500左右,每次做三part , 瞓低一個半鐘頭完成。一個月要keep住做2-3次,唔得閒一個月 ...

美容院都係咁...呢次當買個教訓

大宅

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-4 11:00
係呀直接去隆胸仲平啊,但可能我係傳統嘅女人都係喜歡自然療法,只不過想搵返未生之前嘅自信。
...

隆胸始終有風險,試下做下啲健胸運動,同擦下豐胸gel,好似有啲豐胸機,買黎試下,上fb search下。美容院都係好危險我都唔敢去

大宅

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-4 10:57
嗰陣時覺得自己辛苦左咁多年,唔知為乜,身邊嘅男人又冇鬼用又鍾意搵小三,生完仔身材點都有啲變樣。諗住 ...

你真係用晒自己積蓄嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊