美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-4 10:57
嗰陣時覺得自己辛苦左咁多年,唔知為乜,身邊嘅男人又冇鬼用又鍾意搵小三,生完仔身材點都有啲變樣。諗住 ...

明白,見藤麗明成日賣廣告

大宅

Happyhoy8899 發表於 20-7-3 14:28
比咗接近三十幾萬,大約做了2年左右。keep 住每個月做1-2次,剛完成時見到有效果,回家後一星期左右又好似 ...

我未去過,不過我肥左20磅,連胸都升左2cup , 但我無生過bb , 唔知樓主有冇餵人奶,如果有就真係難用天然既方法,再者通淋巴係得既,有d用但未去到可以大2cup , 因為胸始終係脂肪,港失左就流失左,要點填返先會漲,呢個就係個道理

複式洋房

回覆 aggieyuen 的帖子

最大問題就係我未做嘅時候我都有講明左我嘅背景,佢哋拍晒心口保證可以升兩級,做咗一段時間唔覺太大分別,於是佢哋就sell 我upgrade靚精華,又用唔同嘅手勢去做通淋巴等等,一路叫我要俾啲耐性,又比優惠我買20次30次格仔等等,真係俾咗好多耐性落去㗎,只不過出嚟嘅效果並不是佢哋口中所講!所以覺得好失望。

只能夠喺呢度好坦誠去分享我嘅經驗, 並不是刻意摸黑等。只是不喜歡他們誇大的廣告手法及慫恿的銷售手段!

而家又見到佢哋成條街賣晒廣告,所以想勸喻同我相同的ladies, 衡量下自己嘅金錢同效果是否成比例再作考慮。

複式洋房

SAM43 發表於 20-7-3 22:21
你好 “捨得” , 我覺得好貴啊。

為了我最愛的老公,我想比最好的野佢,所以當時有能力無考慮金錢問題。

男爵府

2020勳章 最關心BB問題熱投勳章

係,個經理講大話唔識眨眼!一開始擔保可升一級,又話個靚plan係做結締,做左幾次就話冇乜效果叫加錢加多部機做;做過左一半都冇做結締,問佢時就話只係支精華唔同,一支精華洗鬼貴300蚊次咩,就係想改善結締先買貴plan啫,做既時候就話冇分別!做晒成個療程都冇效果,所以亦冇再買落去!亦唔想有人再信佢地!個經理只為生意額同佢d佣,技師得幾個係有料,好多都衰過按摩師,死力黎!

別墅

回覆樓主:

.

男爵府

mango369 發表於 20-7-3 15:10
回覆 Happyhoy8899 的帖子

我四年前都浪費佐三萬蚊系謝沇琪,當時佢地叫我做六萬蚊一個療程的,我怕冇效果 ...
我用Clarins bust beauty experts 豐胸緊緻套裝 升咗一CUP

你可以試下.

男爵府

2020勳章

所有話豐胸既都唔好信到十足, 做機可以大就唔會咁多人隆胸,
我由十幾歳到而家大大話話乜豐胸方法都試勻, 無論食既, 搽既,做機,針灸等等
令個胸firm d, 或大半個至一個cup都可能得, 你想大幾個cup真係唔好咁天真,
其實你已經大左一個cup佢都算有效架喇, 不過如果要用30萬去豐胸真心你去隆胸仲一了百了

複式洋房

babyballball 發表於 20-7-29 21:29
所有話豐胸既都唔好信到十足, 做機可以大就唔會咁多人隆胸,
我由十幾歳到而家大大話話乜豐胸方法都試勻, 無 ...
大一個cup 我都想keep到,可惜半年後縮到 (回彈)得半個cup. 你咁鼓勵去隆胸,唔通你隆胸是成功的一個?

大宅

Happyhoy8899 發表於 20-7-3 14:28
比咗接近三十幾萬,大約做了2年左右。keep 住每個月做1-2次,剛完成時見到有效果,回家後一星期左右又好似 ...

點解代言人真係大咗,有人科水X胸。某人賺咁多,但出入要有保X保護,自己諗點解

侯爵府

2020勳章 精叻鼠年勳章

其實個胸係脂肪,肥啲就大
瘦左就會縮水

30幾萬真係好肉赤
去幾次旅行無咁嬲

男爵府

2020勳章

Happyhoy8899 發表於 20-7-29 22:18
大一個cup 我都想keep到,可惜半年後縮到 (回彈)得半個cup. 你咁鼓勵去隆胸,唔通你隆胸是成功的一個?
...

我無平到要去隆, 我係細想大D, 咁多年豐胸都由A變到B, 我都心足了
我意思係你花得30萬搞咁多野又無效果, 不如洗十萬八萬真係去隆起碼一定有野睇先,
但當然做手術有風險睇你想變大既決心係咪咁大啦.
如果你都仲有半個cup不如自己用豐胸cream多d按摩, 或者食肥d, 應該可以大返果半個cup

複式洋房

alicewtw 發表於 20-7-28 23:45
係,個經理講大話唔識眨眼!一開始擔保可升一級,又話個靚plan係做結締,做左幾次就話冇乜效果叫加錢加多部 ...

原來你都有呢個經驗,有一兩個經理,sale嗰陣時個面口就好好,唔再買嗰陣時係簽走的時候就黑口黑面對住我! 咁你總共用咗幾多錢呀?

男爵府

kikiwo 發表於 20-7-29 23:43
點解代言人真係大咗,有人科水X胸。某人賺咁多,但出入要有保X保護,自己諗點解
...
廣告既野..墊多2個pat..咪托到真係大咗2cup咁....

大宅

Fiona_yy 發表於 20-7-30 10:00
廣告既野..墊多2個pat..咪托到真係大咗2cup咁....

係墊,係墊到入體內,我只可說到呢度

男爵府

kikiwo 發表於 20-7-30 11:32
係墊,係墊到入體內,我只可說到呢度
唔怪得個型托到有啲怪..
其實唔貪心只係隆少少...就會自然啲.

別墅

回覆樓主:

好誇張,好彩我沒咁多錢

複式洋房

剛剛上裝睇到消費者委員會的新聞

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/523662/%E6%B6%88%E5%A7%94%E6%9C%83-%E8%8A%B1%E9%81%8E%E7%99%BE%E8%90%AC%E5%8D%87cup%E8%B1%90%E8%83%B8%E7%84%A1%E5%AF%B8%E9%80%B2-%E7%BE%8E%E5%AE%B9%E9%99%A2%E5%AE%A3%E5%82%B3%E8%88%87%E5%AF%A6%E9%9A%9B%E5%83%B9%E9%8C%A2%E5%B7%AE15%E5%80%8D

複式洋房

Fiona_yy 發表於 20-7-29 12:41
我用Clarins bust beauty experts 豐胸緊緻套裝 升咗一CUP

多謝你的提議,我剛買了一套試吓,睇吓效果先。

大宅

回覆樓主:

呢d一向冇用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊