美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

民房

Fiona_yy 發表於 20-7-29 12:41
我用Clarins bust beauty experts 豐胸緊緻套裝 升咗一CUP

請問系咪豐胸膏定系食既?系邊度買?幾錢啊?

複式洋房

旗痕腫 發表於 20-9-25 02:16
建議抽脂再打埋上胸,起碼唔係擺假野。
我有朋友生完個胸下垂哂,佢都係咁做,雖然存活率唔會100%,但起碼 ...

如果自體豐胸keep到50%都唔錯了,但之前聽聞自體豐胸會走位變形等問題哦,唔知真定假呢?

複式洋房

nnnqqq 發表於 20-9-25 02:48
請問系咪豐胸膏定系食既?系邊度買?幾錢啊?

我聽咗呢位JM嘅介紹,係擦嘅,買咗一套三支返嚟試吓做白老鼠,每間專櫃都有㗎啦,一支要五百幾。冇效咪當喺Body cream用囉!

民房

Happyhoy8899 發表於 20-9-25 08:17
我聽咗呢位JM嘅介紹,係擦嘅,買咗一套三支返嚟試吓做白老鼠,每間專櫃都有㗎啦,一支要五百幾。冇效咪當 ...

請問邊度有得賣啊?sasa、卓悅、萬寧、屈臣氏?餵緊人奶系咪唔可以查呢?

複式洋房

nnnqqq 發表於 20-9-25 15:43
請問邊度有得賣啊?sasa、卓悅、萬寧、屈臣氏?餵緊人奶系咪唔可以查呢?
...

Clarins 專櫃,你上網查分店。其他詳細要問sales,我都係試緊咋,未知效果㗎!

複式洋房

其實點解要豐胸,如果你老公係鍾意你嘅都唔會介意你個胸大定細,如果佢因為你個胸細去搵小三咁你要呢個老公都冇用,點樣對一世呢

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都係餵過人奶縮水,食左supplement 年幾+按摩,有脹返少少,之前無keep好似得返層皮咁

複式洋房

Nicck 發表於 20-9-25 22:18
其實點解要豐胸,如果你老公係鍾意你嘅都唔會介意你個胸大定細,如果佢因為你個胸細去搵小三咁你要呢個老公 ...

這是我自己對自己的要求,就係因為我老公太愛我,我想可以比最好的自己給他。想給他一個當年年輕的我。因為我們年輕時錯失緣份,為生活奔波,故事太長..,以後有機會喺夫妻之道論壇分享..!
他說就算我老到80歲,滿臉皺紋,佢到一樣咁愛我,一定會等我,佢話如果我哋可以活到佢看到我白頭髮的那一天,那就是最幸福的時刻。我感覺我有負於他,想盡量keep得好啲,這是我對自己自身的要求。

不過天生不足,後天努力補救都效果不大,已經洗咗一大筆,時間也用了兩年,確實是有點失望。不過對我我老公來講,佢就冇乜介意嘅,只要我身體健康和每天拖住手一起走餘生路佢嘅心滿意足。

民房

回覆 焯男bb 的帖子

請問係食咩supplement?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊