自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

wcpcelia    發表於 20-7-4 19:57
Cheuk2012    發表於 20-7-3 21:17
ttjl7    發表於 20-7-3 18:11

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我今日抽中第一行第一隻、第四隻 & 第五隻,但我想要第一行第六隻
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

謝謝報料

珊瑚宮

2020勳章

回覆 iris2045 的帖子

謝謝分享

男爵府

回覆樓主:

買3個餐,3隻一樣,粉紅色

男爵府

畀面勳章

我重覆咗呢隻,想交換是但一隻(除粉紅色果隻),只限互相郵寄,可pm我,謝!

公爵府

2020勳章

esmehouse 發表於 20-7-3 15:01
我今日抽中第一行第一隻、第四隻 & 第五隻,但我想要第一行第六隻

第六隻我有多呀!需要換嗎?

公爵府

2020勳章

fredlai 發表於 20-7-3 21:58

我重覆咗呢隻,想交換是但一隻(除粉紅色果隻),只限互相郵寄,可pm我,謝!

呢隻我想要呀!我多左呢兩款,岩嗎?

公爵府

2020勳章

miniyung 發表於 20-7-3 21:49
買3個餐,3隻一樣,粉紅色

可以換隻比我嗎?

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

姸媽 發表於 20-7-4 13:38
呢隻我想要呀!我多左呢兩款,岩嗎?

我現在有 2 隻 King Bob、2 隻粉紅色、1 隻三舊紅色嘢係頭、1 隻壞蛋掌門人 可否同你換 Bob Tim Bear
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

姸媽 發表於 20-7-4 13:37
第六隻我有多呀!需要換嗎?

換呀,想想同我換邊隻?我現在有 2 隻 King Bob、2 隻粉紅色、1 隻三舊紅色嘢係頭、1 隻壞蛋掌門人

大宅

謝謝分享

公爵府

2020勳章

esmehouse 發表於 20-7-4 13:48
我現在有 2 隻 King Bob、2 隻粉紅色、1 隻三舊紅色嘢係頭、1 隻壞蛋掌門人 可否同你換 Bob Tim B ...

想要粉紅色呀!可以換嗎

寶石宮

姸媽 發表於 20-7-4 13:54
想要粉紅色呀!可以換嗎
可以呀,你想郵寄 or 你係邊區返工?PM 我

公爵府

2020勳章

esmehouse 發表於 20-7-4 13:56

已pm左妳

公爵府

2020勳章

esmehouse 發表於 20-7-4 13:56

呢款

別墅

2020勳章

多謝分享

複式洋房

我多了一隻粉紅色stuart差壞蛋獎門人同紅色stuart

大宅

2020勳章

回覆樓主:

你地有無留意膠袋上面嘅數字,唔知有無關係,我琴日食「7」係king bob, 14 係boss gru。

別墅

schi 發表於 20-7-4 17:33
你地有無留意膠袋上面嘅數字,唔知有無關係,我琴日食「7」係king bob, 14 係boss gru。
...

應該有關係;我連續食咗兩日。

個袋號碼都係8,9

之後啲公仔全部係同一樣

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊