自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

華嫂
咸牛肉煎蛋豬仔包好好食

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

biancaho7 發表於 20-7-6 12:25
JS. Foodies
好鍾意個沙律同意粉

好正!價錢大約幾多到?

伯爵府

Feather & Bone 斧頭扒 , Beef Tartare

象牙宮

2024年龍年勳章

竇漪房 發表於 20-7-6 12:54
劉森記,每次去深水埗都一定食

me 2, 食完仲要打包炆冬菇拎走.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

占妹 發表於 20-7-6 16:51
好正!價錢大約幾多到?

兩個人
大約 4~5百左右

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

c9c99 發表於 20-7-6 12:41
旺角區~一間叫紅橋 (首推海南雞飯, 其他都好味), 另一間叫第尾(牛扒 , 似花園餐廳)
...

第尾牛扒,我拍拖時成日去食,個時近旺角中心,d伙好記性

水晶宮

環保接龍勳章

仲有北京樓(個人覺得星光行間好食D)

潮江春 (jardine house 分店好食D) 鯧魚片粥

LADY M (cwb) weekday set lunch 抵食

珍珠宮

casa lisboa
grappa's

複式洋房

回覆 ikokam 的帖子

牛角不得了,,,,係唔係放題個隻???

ikokam    發表於 20-7-6 17:00

珍珠宮

回覆樓主:

悠蔬食,pizza express,蒲田,元氣,蘇媽蘇媽

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

sasa0208 發表於 20-7-6 16:50
聰嫂
咸牛肉煎蛋豬仔包好好食

聰嫂唔係食甜品嘅咩?定話而家有包食,好耐冇去過啦!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

好多,cheesecake factory, ruby Tuesday, 麥當當, Pizza Hut, 爆don 屋,湊湊⋯⋯

伯爵府

竇漪房 發表於 20-7-6 12:54
劉森記,每次去深水埗都一定食

依家渣咗好多,D湯成日都唔夠熱

侯爵府

南記

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

M&A Mom 發表於 20-7-6 18:08
聰嫂唔係食甜品嘅咩?定話而家有包食,好耐冇去過啦!

咁係華嫂

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

近排鐘意牛大人
通常聚會都去烚烚吓!

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

元朗果間過橋米線, 我鐘意食佢個鼓油王豬扒飯。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁
12345...6

尾頁

跳至