美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我覺得比之前順眼一點,虎紋深蘋果肌大舊顯老

複式洋房

虎紋要打兩枝?如果打一枝有冇效果,有冇人知道打太陽穴,打完前後分別大唔大?

別墅

suechanbb 發表於 20-7-28 17:30
虎紋要打兩枝?如果打一枝有冇效果,有冇人知道打太陽穴,打完前後分別大唔大? ...
我情況要lo, 有朋友比我情況好,佢打一枝
唔一定個個都打同樣分量
太陽穴
俾醫生睇la做全面情況分析一次

男爵府

2020勳章

suechanbb 發表於 20-7-28 17:30
虎紋要打兩枝?如果打一枝有冇效果,有冇人知道打太陽穴,打完前後分別大唔大? ...

我虎紋深深地
打左兩枝多少少 ,所以都係睇你本身有幾深

太陽穴之前朋友問過要打4枝
不過打完就靚好多
但你都係去問下 consultant 先決定
可能佢比到意見你打其他位仲好

複式洋房

回覆 Robinrobinrobin 的帖子

想搵有得見醫生做諮詢,原來要打咁多枝太陽穴額頭打少女針岩嗎

男爵府

2020勳章

suechanbb 發表於 20-8-1 19:16
回覆 Robinrobinrobin 的帖子

想搵有得見醫生做諮詢,原來要打咁多枝太陽穴額頭打少女針岩嗎 ...

因為果個位大,所以要打好多事
太陽穴可以打 ellanse呀,不過我諗仲有其他選擇
但都係要問 consultant

別墅

AnnieKitten 發表於 20-7-24 15:29
我無打過ellanse,虎紋呢d係靜態紋,打透明質酸已經效果好好架啦,我阿姨就打restylane,佢話年紀大要keep ...

請問你姨幾耐打一次 Restylane? 幾錢一次呀?

男爵府

2020勳章

透明質酸一般半年多d應該就吸收左, 要再補。 幾年前打仲會散左落蘋果肌下面

其實邊張係after

別墅

回覆 janice1226 的帖子

剩餘沒有被吸收既透明質酸,我唔記得補番張溶解後等補打既相,醫生幫我打完溶解蘋果肌落少少位置冇谷起,虎紋有變淺了,最初他沒有判斷錯,就係透明質酸沒有被完全吸收所以令到虎紋更明顯

別墅

回覆 suechanbb 的帖子

贊成要見醫生傾吓先,唔係話consultant 唔好,見到醫生信心會大d,相比第一間見consultant ,解釋清楚好多

複式洋房

打咗隔幾耐先自然嫁?
公價幾錢?

別墅

回覆 彤彤花 的帖子

打完都唔會話硬哂冇表情,醫生話1-2個月後更靚,公價唔肯定,反而太平3-4千一枝要小心係假價或者水貨

別墅

Leehoarmama 發表於 20-7-6 00:23
一共搵左兩間諮詢,
第一間建議​​打透明質酸,
第二間建議先溶解再睇情況打ellanse, 第一間報價約​萬 ...

我都打左少女針,效果真係比透明質酸好好多, 最主要係摸落去啦比較自然,同埋效果維持得來

別墅

回覆 wongying0326 的帖子

之前蘋果肌打透明質酸,醫生話移左位,我都有少少驚,ellanse 幫助生骨膠原係自然d

別墅

Leehoarmama 發表於 20-8-21 18:01

之前蘋果肌打透明質酸,醫生話移左位,我都有少少驚,ellanse 幫助生骨膠原係自 ...

係呀,少女針暫時我最滿意既,宜家都keep得幾好

大宅

2020勳章

Leehoarmama 發表於 20-7-23 01:34
回覆 Sonofmymum 的帖子

我聽過有啲醫生都係你想打虎紋就幫你淨係打虎紋,頭痛醫頭腳痛醫腳,但呢個醫生佢 ...

Pm 醫生pls

別墅

都要搵到手勢好嘅醫生做,我見有jm不幸搵左某啲醫生打得唔靚,同埋有人打左懷疑假貨,呢點都要小心

複式洋房

Leehoarmama 發表於 20-8-15 18:19
回覆 彤彤花 的帖子

打完都唔會話硬哂冇表情,醫生話1-2個月後更靚,公價唔肯定,反而太平3-4千一枝要小心 ...

係喔,我發現價錢分別都幾大,
如果問d鋪頭用咩針,我估冇人會話
用水貨大家用價錢分?

別墅

回覆 彤彤花 的帖子

網上有片教點分,正貨盒上有原廠正貨標籤,之後有qr code , 另外每枝針包裝都再有qr code

大宅

janice1226 發表於 20-8-2 00:27
透明質酸一般半年多d應該就吸收左, 要再補。 幾年前打仲會散左落蘋果肌下面

其實邊張係after

我都係咁諗 幾年後吾係已經吸收曬

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊