婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

你兩母子唔知做乜,尋日買完野回家,兩個口黑面黑。
你自己講唔食晚飯,又要夜媽媽係到度血糖度血壓?想你仔「關心」?你講唔食野都一早預左會咁!
叫你個仔食野姐,都要比佢罵!
兩個係到鬥唔食野?咁大個人洗唔洗我求你地食飯?

同埋我早上去一次買早餐,中午又出一次,你地唔好諗住你地暫時唔食住,我會下午茶時段再出去一次買野返來!

某一日奶奶又要問佢個孫,你阿媽係咪講阿嫲乜乜乜?我都費事彩佢!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

檸檬檸檬 發表於 20-7-6 09:22
你自己講唔食晚飯,又要夜媽媽係到度血糖度血壓?想你 ...

兩個都係咁真係攞命
仲要生咗小朋友、一齊住……
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

可唔可以兩個黑面既,就唔好理佢地?咁大個人肚餓自已搞掂。叫咗你唔食就算數。亦都不需要再落樓為佢地買野食。佢地正常返就另計。

男爵府

檸檬檸檬 發表於 20-7-6 09:22
你自己講唔食晚飯,又要夜媽媽係到度血糖度血壓?想你 ...

駛鬼理佢地咩,餓就自己識搵食嫁啦、係你先咁傻豬,最緊要自己唔好餓親

複式洋房

呢D關係聽到都驚...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

理左自己就算,唔理佢地一排就會心理平衡返

首頁

尾頁

跳至