自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 +3金熱血 玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

守護媽媽免疫力 支持寶寶健康成長

準媽媽飲用優質營養補充奶粉可幫助寶寶支持免疫力,能守護寶寶的健康,為日後成長發展奠下基石。

快啲一齊睇下準媽媽體驗完美贊臣「安嬰媽媽 A+」嘅分享啦!

錯過左第一浪嘅準媽媽,記得留意住喇,第二浪嘅體驗活動快將推出!

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 +3金熱血 玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

由懷孕初期開始,我已飲「安嬰媽媽A+」,佢內含有「DHA智立方360™」,特別為懷孕及授乳婦女所調配的優質營養補充奶粉。我點解要選擇A+媽媽奶粉,原來它含有獨特營養組合,對寶寶的腦部發展十分重要。另外,懷孕期我會容易無便便去,A+媽媽奶粉特別添加了纖維,舒緩了便秘的煩惱,每日可以清一清腸道垃圾,媽媽身心自然都健康啲。
精明的媽媽們,一定要揀選‘最好的’給寶寶,我就選擇咗營養最全面的 「安嬰媽媽A+」給我的寶貝。

管理員

自己第一次懷孕,雖距離BB出世還有一段時間,但已經想給她最好的營養,因此早早就在網絡上搜尋有關孕婦奶粉,知道美贊臣安嬰媽媽A+有高DHA,低脂,減甜和添加纖維,能夠幫助BB日後發育成長。而且BB出生後當我餵哺母乳仍可飲用,這真是我最想希望透過餵哺母乳給BB最好的禮物。
而且每天只需2杯,最重要是沖調方便,冷飲熱飲均可,味道可口,亦沒有腸胃不舒服,比我之前試過別的品牌如滴雞精等產品更方便和便宜。值得推介給孕婦媽媽。

管理員

我係一個半職媽媽,平日除了工作還要包辦買餸煮飯湊仔。細仔出世之後就更繁忙了。選擇全母乳餵哺嘅我,心思都放晒係BB度,都無心機煲野俾自己進補。好在而家市面上可以買到營養補充品如「安嬰媽媽A+」,佢營養均衡,可幫助BB提升免疫力,咁我就幾忙都唔洗驚唔夠母乳啦!

管理員

懷孕成日都怕唔夠營養比BB,朋友之前食營養補充丸,但佢話有時會搞到便便困難,後來我做左好多功課,發現討論區有準媽媽推介飲用「安嬰媽媽A+」,話可幫助BB日後發展,又可支持免疫力,仲話生完餵哺母乳時都可繼續飲用,啱哂怕煩又懶嘅我!所以一見到佢有體驗活動,老公就即提我報名!我最初都怕媽媽奶粉會好甜,點知原來佢係有減甜和添加纖維,我依家每日飲一杯,便便都好健康順暢。我會繼續飲用,同推介比身邊嘅孕媽媽朋友!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊