自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 2016畫展勳章 BB防敏心得分享勳章

我女一歲於健康院檢查的時候,醫護人員建議我不要飲用單一奶粉品牌,因此我會讓女兒嘗試不同牌子的奶粉產品。很多時候奶粉不是偏甜,就是太淡令我女兒不喜歡,這都令我選擇轉換奶粉時有點卻步!
朋友都告訴我每個牌子嘅成份也是差不多,當我見到美贊臣奶粉有體驗活動,我立即為女兒參加一試!如果我女兒很願意飲用,而且我知奶粉亦加入了母乳黃金膜 MFGM這珍貴原素,令女兒飲用後腸道健康,專注力提升!我不再擔心了,可以繼續購買!

瑪瑙宮

2021勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

情報員 發表於 20-7-7 13:10
早前親子王國邀請了會員參加美贊臣NeuroPro智睿系列奶粉體驗活動,反應熱烈!
快啲一齊睇下咁多位智睿寶寶 ...

)'^短期就可能、係但以10年、20年、30年計、甚至到你子女100歲、一定回報好過什麼儲蓄基金多部、而且進可攻退可守、隨時買賣、唔洗綁死~

恆生指數、三十年升咗二十倍、還未計每年的股息回報~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

複式洋房

Enfa A+ 奶粉味道濃郁, 一開口都聞到.

複式洋房

BB好似唔中意奶粉, 唔知係咪中國人對奶粉敏感, 鮮奶又冇事.

複式洋房

昨天由enfinitas 轉為 neuro pro....neuro pro bb飲完 成個奶樽同bb口 都係泡 ...唔知食左幾多風入肚....enfinitas 就無泡 但難溶

禁止訪問

複式洋房

goodness=3 發表於 20-9-22 17:35
你點沖?
之前岩岩轉neuropro果時因為我見泡泡量好似多D,
所以果時我都有問過 CS, 佢地係建議分開一半去沖,

沖奶完全無泡 我只係好輕力轉 唔會搖...但係飲到bb成口泡 成個奶樽係泡

複式洋房

BB轉左飲ENFA NEURO PRO都差唔多一個月啦。衣加已經唔會夜晚喊,D紅疹都退左,便便都正常返日日有得去。
見到BB衣加日日咁開心玩,我地兩公婆都安樂哂

別墅

2021勳章

我覺得哩隻奶粉好唔錯啊!之前食另一隻個女食到好多痰又唔多肯食,見哩隻新出諗住膽粗粗試下,丫佢又食得好開心喎,終於唔洗一餐奶餵成一個鐘。。。

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

母乳餵養,比奶粉要好

複式洋房

回覆樓主:

支持,奶粉的號壞

複式洋房

回覆樓主:

可以試吃嗎?

洋房

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
情報員 發表於 20-7-7 13:10
早前親子王國邀請了會員參加美贊臣NeuroPro智睿系列奶粉體驗活動,反應熱烈!
快啲一齊睇下咁多位智睿寶寶 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊