潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

利時4樓419間More Fashional係黑店,d衫無得試身又唔比換貨,又唔係要求退錢,只是唔想唗左件衫/條裙啫。諗住佢同出面d shop一樣,三日內唔啱可以換其他嘢,點知原來呢間嘢係無㗎,所以大家買之前要三思,唔好係Facebook 見到個老闆著的好睇就買,因為佢本人原來係小童身形,所以好似咩都著得落。不過只怪自己蠢唔問清楚,以為佢同出面d舖頭一樣。最慘係唗左條裙啫。

男爵府

Chiuvcvc 發表於 20-7-7 21:10
利時4樓419間More Fashional係黑店,d衫無得試身又唔比換貨,又唔係要求退錢,只是唔想唗左件衫/條裙啫。諗 ...

我覺得佢個身型怪怪,係fb成日影到頭大身細

ada0707    發表於 20-11-9 10:09
wcpcelia    發表於 20-7-8 16:02

子爵府

Cathleen 發表於 20-7-7 23:42

剛去望過,真係肉酸喎⋯⋯
Regards,
Flipflop

大宅

Cathleen 發表於 20-7-7 23:42

佢應該用美圖秀秀拉長左個身,所以怪怪的

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

利時4樓419間More Fashional係黑店,d衫無得試身又唔比換貨,又唔係要求退錢,只是唔想唗左件衫/條裙啫。諗 ...
利時.........現今好多鬼店,想搵快錢多,在淘寶搵的比較好貨,就換的牌子上去賣,大家小心............但好多地方都有呢類型店舖

大宅

回覆 20150618bb 的帖子

好多呢啲黑店,我而家情願去返商場H記、Z記買算,起碼有得試有得換,,仲平過呢D黑店多多聲!

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢入嘅衫,有d正正常常,有d真係好怪又mk。

我有睇過佢live, 雖然串串貢,但有不時強調自己矮架。
睇相未必可以作準。

大宅

回覆樓主:

我有幫襯過,好多都似淘寶貨,有啲望落靚少少就偏貴,一條普通op要499,不過佢真係好瘦,所以我宜家唔敢買,我應該著唔落

wcpcelia    發表於 20-11-10 10:20

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

CarrieABC 發表於 20-11-8 14:30

好多呢啲黑店,我而家情願去返商場H記、Z記買算,起碼有得試有得換,,仲平過呢D ...
呢的小店.......賣的物品又唔同........,其實上的外地網買野都好平,注意的呎吋,如有的修改,介紹間好手工,有提議師父比你地,真係掂................尖沙咀利時6樓[名匠專業改衣]

大宅

條女好醜樣,最重要係啲衫質地好差

男爵府

回覆樓主:

上網買過件衫,明明見佢著到腰,收貨變左勁短露臍裝,以後唔敢再買……

男爵府

我試過2樓一間,$1500買條裙,都冇得試,次貨又唔認。之後我要求換貨,佢叫我換貨都買d野.之後我換咗年外套,衫上個label36,但個牌係38size.我覺得都係淘寶貨。真係以後都唔想幫襯小店。

珍珠宮

sip594 發表於 20-11-11 22:00
我試過2樓一間,$1500買條裙,都冇得試,次貨又唔認。之後我要求換貨,佢叫我換貨都買d野.之後我換咗年外 ...
換貨都要買啲野?

大宅

好多呢啲黑店,我而家情願去返商場H記、Z記買算,起碼有得試有得換,,仲平過呢D ...
係,有得換有得退,質量唔差

大宅

不過好多大鋪都執哂

男爵府

crazypaper 發表於 20-11-22 16:11
換貨都要買啲野?

就係囉!冇野啱就黑你面。

大宅

sip594 發表於 20-11-11 22:00
我試過2樓一間,$1500買條裙,都冇得試,次貨又唔認。之後我要求換貨,佢叫我換貨都買d野.之後我換咗年外 ...

請問邊間 可唔可以暗示下

男爵府

kittyuk 發表於 20-11-22 17:47
請問邊間 可唔可以暗示下

係果層行個轉,賣得咁既價錢既舖,應該都估到。

洋房

仲有人行利時嘅咩

珊瑚宮

但是太過多人士穿著,行出街成條街都穿著

首頁

尾頁

跳至