時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

Somebody_knowss 發表於 20-7-9 11:21
點解國外返來人士只係居家檢疫?
可以學大陸強制集中檢疫嗎,然後用者自付,呢班人自己畀錢吾好增加香港負 ...

都係,政府真係要強硬d

侯爵府

olimo 發表於 20-7-9 07:22
係囉,我不明白群組d人
話因為有大陸回香港的學生和家長

家長谷d黃家長都係咁講。 好似俾人洗腦洗到一式一樣咁。

男爵府

壹仔媽咪 發表於 20-7-9 06:58
跨境學童其實有無驗核酸過關?點解甘多人話係跨境生惹返來

要黑中國就咩都瀨佢㗎啦 美國一單感染都無添 開咗學咁耐一單都無 點解1/7後爆咁多 大家估下啦 如果係學生問題 大部分學校一早大爆發啦 洗等到7月

子爵府

vivibabyvivi 發表於 20-7-9 08:03
安老院群組關學生事?粥麵店群組又關學生事?
黃絲明友話,D誇境學童吾係淨係在新界區返學,佢地會坐保母車去九龍,香港區返學,德望,男拨有事,都係跨境學童返學傳染開去咁都講得出,幻想力真豐富

子爵府

CD 發表於 20-7-14 03:16
黃絲明友話,D誇境學童吾係淨係在新界區返學,佢地會坐保母車去九龍,香港區返學,德望,男拨有事,都係跨 ...
寫錯字,係朋友

大宅

ddkaka 發表於 20-7-9 08:31
顏色人好得意,有證據數據唔會信,冇證冇據 人哋求其up反而會信到十足十
...

佢哋係fb抹黑緊.話帶條白色手帶講普通話週圍走.其實仲有條手帶個係黑色加部電話

侯爵府

CD 發表於 20-7-14 03:16
黃絲明友話,D誇境學童吾係淨係在新界區返學,佢地會坐保母車去九龍,香港區返學,德望,男拨有事,都係跨 ...

你不如send 條link 比佢哋啦。深圳149日零零零(重要事件講三次)新增確診,且曾染病既已經出番晒院,網頁每日update, 分析詳細。

http://wjw.sz.gov.cn/yqxx/content/post_7889727.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

tutik 發表於 20-7-14 12:01
你不如send 條link 比佢哋啦。深圳149日零零零(重要事件講三次)新增確診,且曾染病既已經出番晒院,網頁每 ...

我啲黃朋友話係做假,話老尾都爆得錦犀利,無理由中國錦少,一定係做假

侯爵府

BB12345678 發表於 20-7-14 12:03
我啲黃朋友話係做假,話老尾都爆得錦犀利,無理由中國錦少,一定係做假
...

咁人地生活可以回歸正常?叫佢哋解釋下?淘寶可以咁快到?啲廠開番晒,叫y c唔好再發夢扮傻啦!

伯爵府

BB12345678 發表於 20-7-14 12:03
...

係喎!黃屍成日話大陸作數喎!佢又唔係國內,佢都唔知憑乜差測?成日小人之心去度人。

老尾係咪一日58000人數先?可能十萬喎,佢又唔講,毒郎一向大話王。

首頁

尾頁

跳至