潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi, 想問問大家意見~

如果本身有個黑金菱格 coco handle medium size, 大家會揀 coco handle small or dior bobby??

因為覺得 coco small size 其實係最靚既,同埋 coco 真係好靚但已經有 medium 又好似重複咁

大宅

coco handle small 真係最靚

但你已經有medium,咁揀dior bobby啦

大宅

flowerboo 發表於 20-7-9 09:46

如果本身有個黑金菱格 coco handle medium size, 大家會揀 coco handle small or di ...

我都有coco handle medium, 但仍然想買多一個small, 等緊靚色
Dior bobby (1)我個人無乜興趣(2)價錢又同coco handle 差唔多, 倒不如coco handle small, 㩒興好多

大宅

Dolphin129 發表於 20-7-9 10:33
我都有coco handle medium, 但仍然想買多一個small, 等緊靚色
Dior bobby (1)我個人無乜興趣(2)價錢又同c ...

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coco handle small

大宅

回覆 flowerboo 的帖子

Coco handle small in bright color我都有個黑金菱格medium size, small size買左coral, 兩個完全唔同vibe, 所以small和medium可以同時擁有

wcpcelia    發表於 20-7-10 15:03

大宅

Dolphin129 發表於 20-7-9 10:33
Dior bobby (1)我個人無乜興趣(2)價錢又同c ...
來緊今季有好多色,姊妹可以留意下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

coco
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Coco

伯爵府

Coco

大宅

flowerboo 發表於 20-7-9 09:46

如果本身有個黑金菱格 coco handle medium size, 大家會揀 coco handle small or di ...

Coco handle

因為Dior d袋唔係個個carry到...

大宅

helenmaumau 發表於 20-7-9 11:47
回覆 flowerboo 的帖子

Coco handle small in bright color我都有個黑金菱格medium size, small si ...

我就係覺得兩個size 唔同感覺先想入多個small, 好想要beige color .... 唔知等到幾時同仲會唔會出

大宅

Dolphin129 發表於 20-7-9 19:17
我就係覺得兩個size 唔同感覺先想入多個small, 好想要beige color .... 唔知等到幾時同仲會唔會出:igiveup ...

來緊呢季有Light beige V紋coco
下星期開始陸續返新貨,不妨留意下

大宅

helenmaumau 發表於 20-7-9 19:22
來緊呢季有Light beige V紋coco
下星期開始陸續返新貨,不妨留意下

都係鍾意菱格
不過small 條帶好短,只可以側孭

大宅

Dolphin129 發表於 20-7-9 19:28
都係鍾意菱格
不過small 條帶好短,只可以側孭

菱格beige可能要再等下
仲有個好仙既淺紫菱格

至於帶長,我覺得small同medium上身效果差唔多,不過coco handle都係hand held最靚所以先叫呢個名

男爵府

Dior Bobby, 我都諗緊

大宅

Coco handle靚啲。
我等緊coco handle 粉紅色黎緊依季我都睇岩咗,希望買到

大宅

helenmaumau 發表於 20-7-9 19:34
菱格beige可能要再等下
仲有個好仙既淺紫菱格

淺紫有相嗎,謝謝

男爵府

WongDon 發表於 20-7-9 20:15
淺紫有相嗎,謝謝

小紅書有見到
香芋紫

ada0707    發表於 20-7-10 09:20

大宅

Nikitang1111 發表於 20-7-9 21:11
小紅書有見到
香芋紫

黑色金扣菱格仲會不會出?我見最新出左黑色黑扣菱格,唔鐘意佢全黑

首頁

尾頁

跳至