美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

大宅

見到有jm講,valmont最新有抽獎,有冇人八到係咩嚟?

大宅

三眼仔媽媽 發表於 20-7-9 16:24
曬一下命先!本身有開renewing pack,
見到呢套2個貨裝嘅set,諗都無諗就買左了仲包Aqua fall同其他 ...

我都入到三 set, renewal pack 超正,用完d 粒粒冇哂,個promotion 好抵!

大宅

2020勳章

三眼仔媽媽 發表於 20-8-4 11:26

買正價貨品滿2900,可以抽一次獎,有朋友抽中mask,唔係sample係travel size,都有一罐仔。現金券都有,實際!

複式洋房

買滿2900正價就有得抽嗰日勁好彩抽中左張coupon,又可以再買啦。呢排心情真係麻麻,買下野開心d

大宅

gggrace 發表於 20-8-5 11:43
買滿2900正價就有得抽嗰日勁好彩抽中左張coupon,又可以再買啦。呢排心情真係麻麻,買下野開心d:for ...

咁你買咗咩?有500蚊又可以再買

複式洋房

三眼仔媽媽 發表於 20-8-5 17:15
咁你買咗咩?有500蚊又可以再買

買咗深層purifying pack同24 hour cream,一共3000多少少。睇睇有咩值得入再買,jm們俾多少意見

大宅

2020勳章

gggrace 發表於 20-8-6 11:50
買咗深層purifying pack同24 hour cream,一共3000多少少。睇睇有咩值得入再買,jm們俾多少意見
...

想買renewing pack amask 呢d
有冇得抽獎?

複式洋房

WY2864 發表於 20-8-6 15:44
想買renewing pack amask 呢d
有冇得抽獎?

有呀,總之買滿正價2900就有得抽。
獎品都有renewing pack,eye mask都有,睇彩數喇,我中500蚊coupon勁開心!燒埋朋友買

大宅

gggrace 發表於 20-8-7 15:10
有呀,總之買滿正價2900就有得抽。
獎品都有renewing pack,eye mask都有,睇彩數喇,我中500蚊coupon勁開 ...

請問係咪counter都有?
我剛係LC買咗$29xx都無

瑪瑙宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

邊樹買?

瑪瑙宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

renewal pack你點用?

男爵府

The lucky draw prizes are including:

-Wonder Falls 15ml + Secret Bamboo 2ml
-Bi Falls 15ml + Verde Erba I 2ml
-Face Exfoliant 15ml
-Jazzy Twist 10ml
-Casanova 2161 10ml
-Moisturizing with A Mask 15ml
-Purifying Pack 15ml
-Eye Instant Stress Relieving Mask 1 Pair
-Prime 24Hour Cream 15ml
-Prime Renewing Pack 15ml
-Deto2X Cream 12ml
-HK$500 Coupon

Thank you!

複式洋房

nanako924 發表於 20-8-7 15:19
請問係咪counter都有?
我剛係LC買咗$29xx都無

係呀,我喺sogo專櫃。你係咪買正價貨品?我記得要買正價野先有

複式洋房

jin_mui 發表於 20-8-7 19:02
The lucky draw prizes are including:

-Wonder Falls 15ml + Secret Bamboo 2ml

did you get anything?

男爵府

gggrace 發表於 20-8-7 21:10
did you get anything?

No, I never got anything from this brand before but I was curious to know the current promotion so i asked them on FB

大宅

gggrace 發表於 20-8-6 11:50
...

我覺得Valmont mask值得入,a mask、蜜潤都值得入。未囤renewing pack可以趁呢排抵買呀,買renewing pack仲可以加199換eye mask

大宅

cindy618 發表於 20-8-7 17:02
邊樹買?

我喺sogo專櫃買,貪佢有個抗疫包送
我平時一星期敷一次做保養,戴口罩有敷密咗,有時候用兩次,敷完用Aqua fall抹走

別墅

買左renewing pack都加了錢換眼膜,valmont最平呢期,想入手唔好等

男爵府

三眼仔媽媽 發表於 20-8-10 12:32
我覺得Valmont mask值得入,a mask、蜜潤都值得入。未囤renewing pack可以趁呢排抵買呀,買renewing pack ...

我淨係用佢renewing pack, 每次都要忍痛買, 我覺得貴,但有效

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊