美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

三眼仔媽媽 發表於 20-7-9 16:24
曬一下命先!本身有開renewing pack,
見到呢套2個貨裝嘅set,諗都無諗就買左了仲包Aqua fall同其他 ...

大宅

sweet__heart 發表於 20-9-4 20:19
應該 promotion已做完

未做完架,官網同Facebook都仲講緊, renewing pack, 補濕美白firming都有set, 我諗上website睇最清楚

大宅

開心吸收勳章

補濕set有啲咩?呢排塊面戴口罩戴到好乾

男爵府

2020勳章

三眼仔媽媽 發表於 20-9-7 12:35
Prime 24 hr cream係補濕cream呀
Renewing pack就一定係抵買,次次做優惠都會買一套
...

想問下以前有個什麼factor 1 factor 2,係搽面的,而家冇左了?

別墅

2020勳章

回覆樓主:

goxip 做緊折 ,勁底,尋日網上買左

侯爵府

Troublewoman 發表於 20-9-10 02:48
goxip 做緊折 ,勁底,尋日網上買左
我都見salon size好抵, 但可唔可靠呢?

侯爵府

joeypong 發表於 20-9-9 22:18
想問下以前有個什麼factor 1 factor 2,係搽面的,而家冇左了?
應該停產了, 宜家係v-line (去紋), v-shape (緊緻)

別墅

2020勳章

bertcat123 發表於 20-9-10 17:33
我都見salon size好抵, 但可唔可靠呢?

Goxip係類似中介平台,集中show唔同網站嘅貨,可以格價,見佢都同d呢啲大型又可靠網站合作 例如 farfetch, 我諗都ok gei

男爵府

2020勳章

bertcat123 發表於 20-9-10 17:35
應該停產了, 宜家係v-line (去紋), v-shape (緊緻)

謝謝,咁40歲,中性皮膚,用邊個cream好?

侯爵府

Troublewoman 發表於 20-9-10 17:36
Goxip係類似中介平台,集中show唔同網站嘅貨,可以格價,見佢都同d呢啲大型又可靠網站合作 例如 farfetch, ...
其實我有用Goxip買Jelly Beans鞋, 不過護膚品就未試過

侯爵府

joeypong 發表於 20-9-10 17:44
謝謝,咁40歲,中性皮膚,用邊個cream好?
Sorry呀, 我只係用過舊版Factor ii 同Factor iii, 所以答你唔到, 不過hydra 3 都好用的, 尤其個serum, 不過純補濕, 性價比好似唔高, 所以我無keep住用

男爵府

2020勳章

bertcat123 發表於 20-9-10 17:52
Sorry呀, 我只係用過舊版Factor ii 同Factor iii, 所以答你唔到, 不過hydra 3 都好用的, 尤其個serum, 不過 ...

我覺得factor ii 好好用,唔知邊個代替佢。。。。

大宅

szesees 發表於 20-9-9 17:31
補濕set有啲咩?呢排塊面戴口罩戴到好乾

24hour面霜,A mask,eye gel同保濕精華,1280平到笑

大宅

joeypong 發表於 20-9-10 17:55
我覺得factor ii 好好用,唔知邊個代替佢。。。。

主要睇自己想改善咩,想改善皺紋就用vline,想緊緻就vshape,呢兩條line都有set喎!

男爵府

回覆樓主:

美容院裝系咪同專櫃裝有分吃?

大宅

may_see 發表於 20-9-12 17:27
美容院裝系咪同專櫃裝有分吃?

只能講美容院裝好多假貨,都聽過有jm講買到假貨嘅經驗。我就一定只喺專櫃買

男爵府

三眼仔媽媽 發表於 20-9-14 17:00
只能講美容院裝好多假貨,都聽過有jm講買到假貨嘅經驗。我就一定只喺專櫃買
...

謝謝解答

複式洋房

三眼仔媽媽 發表於 20-9-11 12:30
主要睇自己想改善咩,想改善皺紋就用vline,想緊緻就vshape,呢兩條line都有set喎!
...

請問用過v-line cream嗎?
lam

洋房

mini_mushroom 發表於 20-7-17 17:48
最近仲有呢個,買一盒eye mask送多個eye gel,都抵入!

我揾唔翻嘅

大宅

C01207 發表於 20-9-15 09:53
我揾唔翻嘅

個優惠7月架應該冇咗了,依家官網做緊另外幾套,仲有用visa卡買夠3000減300
https://www.lamaisonvalmont.com/zh/hk/exclusive-offers.html

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊